שאלה

M o l

New member
זה שונה מאדם לאדם

יש כאלה שעוברים טסט אחרי 50 שיעורים ויש כאלה אחרי 28, לכן צריך לקחת כמה שצריך. מבחינה חוקית יש מינימום של 28 שיעורים.

Ibiza1800

New member
כן אבל המינימום הזה זה בולשיט

אני מכיר מלא שעברו ב25 22 ואפילו ב19 שיעורים...הכל תלוי בכמה טוב אתה נוהג

זה לא חוקי

מכיוון שיש טופס שהתלמיד נהיגה חותם על כל שלב שהמורה מלמד אותו,חוץ מזה שכל תלמיד חייב לחתום על זה שהוא לקח 28 שעורים

Ibiza1800

New member
אז איך את מסבירה את זה?????

אני חושב ש28 שיעורים זה מינימום השיעורים המומלץ אבל אם התלמיד נוהג טוב וב20 שיעורים הוא מוכן לגשת לטסט אז למה שהמורה לא יתן לו?? ואני מדבר איתך על עובדות, הרבה אנשים שאני מכיר עברו בפחות מ28 שיעורים אז את אומרת שכל המורים שלימדו אותם הם עבריינים?

א.אני לא מבין איך אתה יכול

לחשוב שאני בחורה. ב.המורים האלו עבריינים מכיוון שהם עברו על החוק,חייבים לפחות 28 שעורים של 40 דקות,אם הם חותמים על זה ולא מבצעים את זה בפועל הם עבריינים.

Ibiza1800

New member
אבל אין פה הגיון...

לפי דעתי לא צריך להיות מינימום...אם התלמיד נוהג טוב כבר בשיעור 20 אז המורה ימשיך לגבות ממנו כסף סתם? בשביל מה?

Kido2222

New member
הסבר כאן...

יש מורים שיש להם את הסמכות לחתום על כאילו התלמיד עשה 28 שיעורים... גם אם הוא לא עשה 28... אבל זאת בתנאי שהתלמיד ברמה של 28 שיעורים. אני יודע שלמורה הראשון שלי הייתה את הסמכות להגיש משיעור 22...

אין כזה דבר

זה לא נשמע הגיוני ואני לא ראיתי בתקנות של משרד התחבורה סעיף שאומר משהו כזה.

driver2b

New member
החוק מחייב

החוק מחייב 28 שיעורי נהיגה (לרשיון דרגה 02). אין לכך יוצאים מן הכלל. כמו בכל חוק, יש כנראה מי שעובר על החוק (כפי שמעידות גם תוצאות הסקר).

למעלה