שאלה

• פותח הנושא K C
  • פורסם בתאריך

K C

New member
שאלה

למישהו היתה פעם את ההרגשה שהוא אף פעם לא יעבור טסט? אני עברתי כל כך הרבה טסטים ומורה נהיגה אחד מגיהנום שפשוט החלום לעבור את הטסט לא נראה באופק... איזה כיף זה לעבור טסט ראשון

פהpumiky

New member
האמתי היא

שממש לא...כל תקופת הלמידה שלי הייתה פשוט מוצלחת..היה לי מורה מצויין שכל הזמן הסביר לי ולימד אותי...גם לא דברים סטטים שקשורים לטסט אלא בכלל לחיים, הוא עשה הכל כדי שאני אנהג טוב ואסיים מהר...טסט אחד לא עברתי וטסט שני עברתי כמו גדולה. המורה שלי כל הזמן דיבר איתי על טסטים, על זה שאני אהיה מוכנה כי בזמן הקרוב הוא עושה לי טסט פנימי וטסט חיצוני...בלה בלה בלה...בקיצור לא מכירה את ההרגשה הזו על עצמי.. אבל חברה שלי עברה טסט שביעי אחרי שלמה איזהנ 100 שיעורים אצל מורה גרוע שלימוד אותה בצורה נוראית ואז היא עברה מורה פשוט ובטסט השני אצלו היא עברה..

shiri4886

New member
דווקא אני כן מרגישה ככה...

ולא בגלל שהמורה שלי לא טוב....להפך...המורה שלי מצויין...והוא גם אומר לי שאני נוהגת טוב.... אבל....אני ילדה מאוד לחוצה....ואני ממש לא רואה את עצמי עוברת בשלום טסט.....אני רואה את עצמי רועדת ומשקשקת ועושה מלא שטויות...אני מקווה שזה לא באמת יקרה...... אז רק מה שנשאר לי לקוות ולהתפלל למזל.... אני גם מפחדת מפנימי...עוד לא היה לי...ואני מקווה מאוד שאני אעבור..

למעלה