שאלה....

hydro pump

New member
שאלה....

מי ממכם פגש אי פעם מיסינגנו? אני פגשתי פעמיים! פעם אחת ברד, ופעם אחת בסילבר, או יותר נכון אחי הקטן... הוא התחיל משחק חדש ועל ההתחלה בניו בארק איפה שאפשר להרים שיקוי הוא קרא לי ואמר שהעל ההתחלה הוא פגש דיטו ענקי מוזר, באתי לראות ונחנקתי, זה היה מיסינגנו! הוא היה מאין כמה ריבועים של של חלקי נוף במשחק כמו גדר, עץ, וכאלה, בלי צורה ובצבע ורוד. באתי לתפוס אותו אבל הגיימבוי נתקע משום מה, כנראה בגללו..... עוד מישהו חווה מפגשים מהסוג השישי?

Unlucky Boy

New member
הא?

מיסינגנו נמצא רק במשחקים הכחול והאדום, זה איזשהו באג שיש שיטה ידועה איך למצוא אותו. צריך לדבר עם האיש הזקן בוירידיאן להגיד לו No, לעוף לאי סיניבאר וללכת על הקצה של החוף בצד הימיני של האי. או שתפגוש את מיסינגנו או שתפגוש פוקימונים ברמה מעל מאה. לא כדאי לתפוס את מיסינגנו בכל מקרה, הוא מחרבש את המשחק והורס את השמירה. מה שכן אם מנצחים אותו הוא מכפיל פי 99 מה שיש לך בתיק באיזושהי עמדה, לא זוכר איזה מספר. השתמשתי בזה המון על רייר קנדיז ^_^ אני לא יודע מה ראית בסילבר, אולי קנית מהקלטות המזוייפות שמכרו בטויז אר אס או חנויות אחרות בארץ שיש בהם מלא באגים כמו שאי אפשר להוציא פוקימונים מהמחשב ואי אפשר לשמור. אבל בפירוש אין שם את מיסינגו, זה היה באג שדאגו להוציא עוד כשיצא המשחק הצהוב.

hydro pump

New member
זה חייב להיות

זה לא מזוייף כי קניתי מאמזון זה מאוד דמה למיסינגנו והשם של זה היה מחורבש

למעלה