שאלה!!!

danazi

New member
שאלה!!!

עכשיו במירוץ למליון הפרק של אתמול למה סילקו את האמא והבת לא הבנתי סעמק אני לא סובלת תגידו האלה כבר מההתחלה ידעתי שהם חראות

Gal6

New member
תשובה

ננסי ואמילי וגוידו היו בפיגור גדול ושניהם זה השני צוותים היחידים שלא השתמשו בפסט פורוורד אז הם התחרו עליו וגוידו ניצחו. ננסי ואמילי חשבו שהן עומדות להפסיד בכל מקרה אז הן דילגו על הדיטור. בסוף הן הגיעו לפני גוידו אפילו שהיה להם פסט פורוורד אבל העיפו אותן בגלל שהו דילגו על הדיטור

jt7785

New member
מן הסתם הם הגיעו קודם בגלל

שהם ויתרו על הדיטור..

Boran

New member
מזתומרת?

מזתומרת דילגו על הדיטור? איך אפשר לדלג על הדיטור?

jt7785

New member
אי אפשר

זה למה אני כתבתי "ויתרו" ולא דילגו... הקטע הוא שהם פשוט נסעו לאן שהן היו צריכות לא בדרך שהן היו צריכות, כיוון שנמאס להן והן פשוט ויתרו על המשחק... ואז העיפו אותן, מן הסתם. אם הן לא היו מוותרות, יכול להיות שהיה לוקח להן שעות למצוא את המכונית ואם זכרוני אינו מטעה אותי גוידו הגיעו ממש בסמוך אליהן בכל מקרה ככה שלא היה להן סיכוי.

Gal6

New member
ממש לא בטוח.

בסוף גוידו לא הגיעו כמה דקות אחריהם אלא יותר. זה תלוי בכמה זמן היה לוקח להן למצוא את הרכב הפרטי. אם הן לא היו כל כך מיואשות ועושות את המשימות כאילו הן במירוץ הן בטוח היו מגיעות לפני

אסלנדי17

New member
לא ממש נכון

הן נסעו במונית לתחנת העצירה ולא על ידי אוטובוס או המונית הפרטית שאותה הן היו צריכות למצוא בשכונה... :)

אסלנדי17

New member
לא...

לא העיפו אותן כי הן דילגו על הידיטור! נתנו להם עונש שהיה להשאר יותר זמן בפיטסטופ. בתחנת העצירה... העונש גרם לכך שאריק ובנץ יעברו למקום ה 4 ולכן הם עפו

למעלה