שאלה

Bquiet

New member
שאלה

מישהו יודע מאיזה עונה ומהו שם הפרק ששודר ביום שישי האחרון בערוץ ? כנ"ל לפרק ששודר ביום חמישי (אתמול) בסטאר וורלד. תודה.

sideshow

New member
לגבי יום חמישי..

El Viaje Misterioso de Nuestro Jomer (AKA: The Mysterious Voyage of Homer) ובעברית: המסע המסתורי של הומר. לגבי שישי שעבר זה כנראה: Skinner's Sense of Snow (#CABF06 / SI-1206) אני לא בטוח, כי פספסתי את הפרק. אבל לפי הסדר של הפרקים זה אמור להיות זה. והיום צריך להיות: HOMR מקור המידע שלי: www.snpp.com episode guide season 12

ליטן א

New member
אגב, ערוץ 1 לא תמיד מציג תוכניות

לפי הסדר.. אני עכשיו עורך מיפוי לקלטות הסימפסון שברשותי (שהקלטתי עם השנים) - אני רושם במחשב איזה פרקים יש לי בכל קלטת וקלטת. באחת הקלטות שכבר סרקתי, מצאתי פרט מעניין: לאורך רוב הקלטת הוצגה העונה השביעית של הסימפסונס (לא בסדר שהוא מופיע בדפי האינטרנט), אך בהמשך, הופיעו 2 פרקים מהעונה השישית, ומיד אחריהם הופיעו עוד מספר פרקים מהעונה השביעית. כלומר, חוסר סדר מוחלט. יכול להיות שעכשיו הם יותר מסודרים, אבל אז זה בהחלט לא היה מסודר (והייתי מאוד עקבי בהקלטת הפרקים)

sideshow

New member
תאמין לי שאני מבין...

זה נכון, בחלק מהעונות הפרקים שודרו בסדר שונה. גם אני רציתי בהתחלה למפות את הפרקים ברשימה מסודרת, ואכן התחלתי כמה עונות. ואז הפסקתי כי התברר לי שאין צורך בכך, שכן אני כבר ראיתי את ההקלטות האלה כל כך הרבה שאני כבר יודע בדיוק איפה נמצא כל פרק. לא מזמן מישהו ביקש ממני כמה פרקים וישר יכולתי לבוא הביתה ולשלוף את הקלטות מהמדף, בהתחלה רציתי לעשות רשימה אבל כבר אין בזה צורך. מהאינטרסים שלהם נהגו בערוץ 1 לשנות את סדר הפרקים בהתחלה אך בעונות החדשות יותר הם כבר כמעט ולא עושים את זה.

למעלה