שאלה

lovelovelove

New member
שאלה

השתפרתי המון ואני מחפש משהו הרבה יותר מסוכן באקסטרים!!! עם סיכון לחיים (אבל לא שלי אולי של הקהל או של החפץ) חשבתי אם יש לכם מושג איפה ניתן לקנות את המוצרים הבאים למטרת ג'אגלינג: 1. אוגר 2. אקדח 3. קליע לאקדח אני פשוט רוצה לזרוק את האוגר באוויר תוך כדי ג'אגלינג עם שלושת המוצרים לטעון את האקדח ולירות באוגר כל זה כשאני עומד על חברי יש פה מישהו שניסה את זה? והאם יש לכם מושג איפה אפשר לקנות איפה אפשר לקנות את המוצרים הנ'ל? תודה למגיבים!

silver men

New member
א-י-כ-ס-!-!-!

אתה הולך להרוג חיה קטנה חמודה ומסכנה בשביל הופעה??? לא חבל??? התכוונת לאקדח אמיתי??? אתה לא צריך רישיון בשביל זה??? תירא בכדור או משהו, עדיף.

אל תשתמש באקדח בכלל. נקודה.

כבר קרה במקרים דומים שמישהו מת מפליטת כדור או שמישהו נפצע קשה. זה יכול להיכנס להליכים משפטיים. במלוא הרצינות. ובקשר לאוגר- זה חולני.

eiraz

New member
מה דעתך...

מה דעתך על שאני אעשה קלאבים עם סכינים והזרוק את כולם עליך תגיד מה זה הרעיונות המטומטמים האלה וכן כאן יש לי זכות לפתוח את הפה כי רק מטומטם יעשה הופעה שקשורה ברצח של חיה או סיכון של הקהל אני בהופעה של פוי אש לוקח 5-7 מטרים מהקהל רק כדי שאם במקרה לא ניערתי טוב לא יעופו לקהל טיפות רותחות של סולר או נפט ואתה רוצה לירות באדקח חי ליד קהל תסלח לי אבל אני לא רוצה שום קשר עם רוצח אז מעכשיו שתהיה צריך משהו תדע לאן לא לפנות וגם אם צחקת אין לי רצון בקשר איתך כי על דברים כאלה לא מתבדחים אפילו לא בציניות

Aiyegbeni

New member
רעיון כל כך טיפשי...

בוא נתייחס אליו קודם כל תיאורטית טוב? - לא נראה לי שאפשר לעשות ג'אגלינג עם אוגר, קודם כל בגלל שהוא יברח ושנית כל כי קשה לתפוס אותו ביד אחת. גם קשה מאוד לטעון אקדח בזמן שעושים ג'אגלינג, אתה תעצור את הכל ותטען אותו?? חוץ מזה זה קשה לעשות ג'אגלינג עם שלושה דברים שונים, במיוחד עם שלושה דברים ששונים בגודלם. דרך אגב, בן כמה אתה בכלל שאתה יכול להחזיק באקדח? עכשיו נתייחס לרעיון במישור המציאותי - רעיון טיפשי מאוד- קודם כל למה להרוג חיה מסכנה ועוד אחרי שזרקת אותה כמה פעמים באוויר?? הקטע עם האקדח הוא מאוד מאוד מאוד מסוכן, מה שאם יקרה משהו למישהו חוץ מהחיה יכול לגמור לך (או להורים שלך) בערך את החיים. ועוד פעם העניין עם הגיל שלך והיכולת להחזיק באקדח.. ולסוף העניין - לא נראה לי שהצופים יתלהבו כל כך. נ.ב. נושאים כאלה כמו שהעלת לא מעלים, בייחוד לא בפורום של ג'אגלינג?!?! אתה יכול להעלות את הנושא בפורום כת השטן
מס' 666, בהצלחה!

את האמת שפורום #666

הוא דווקא פורום הארי פוטר- חברתי ולשעבר פורום מאי רוזן והעיר הגדולה. אבל זה לא קשור לדיון

למעלה