שאלה

SmoKing CarrOt

New member
שאלה

איך קוראים למשחק שבו אתה מתחיל עם פוקימונים נדירים לייתר דיוק הציםורים הנדירות? ואיזה אתרים טובים יש לכם על פוקימון שיש בהם הורדת משחקים בעברית

Houndour

New member
אין כזה משחק אמיתי

יש מליון משחקים מזויפים בהם אתה יכול להתחיל עם איזה פוקימון שאתה רוצה, אפילו הציפורים האגדיות...

Houndour

New member
לא מכיר אתרים

שמהם אפשר להוריד משחקים מזויפים... אני חושב שלמשחק שאתה מחפש קראו "רבולושן" (Revolution), והוא זיוף של האדום

הדאפי

New member
מכירה משחק

(מזוייף כמובן) שמתחילים בו עם פוקימונים על חושיים והפוקימונים שנלחמים בהם הם פוקימונים בדרגה 67-85!!! (די מעצבן האמת) ולא מצאתי את הדרך להתקדם.. על המשחק הזה ויתרתי. (תראו..) סתם נזכרתי.

Houndour

New member
יש תוכנה כזאת

לזיוף המשחקים. איתה אפשר לערוך את המשחק איך שרוצים. גם ראיתי זיוף אחד של האדום שבו שינו לגמרי את הדרכים במפה ואת הערים. זה היה נחמד... כאילו מפה חדשה, אבל הערים נמצאים בדיוק באותם מקומות כמו במפה הרגילה. אה ואם מישהו יודע מהי התוכנה הזאת ואיך אפשר להשיג אותה, שלא יחסוך את זה מאיתנו

Yurismaster

New member
ראיתי פעם את התוכנה הזו,

היא הייתה לי ממש מזמן, איתחלתי את המחשב מאז אבל אני חושב שאני אמצא את זה שוב, זה גם די חוקי, התוכנה עצמה היא חוקית , אז אני יכול להעלות לפורום.

Yurismaster

New member
אני מקיים הבטחות!

הנה זה! תוכנות עריכת המפות של סילבר גולד בלו ורד....תורידו מהר כי זה מתוך המחשב שלי, אם אני עושה ריסט לא תוכלו להוריד אז קדימה!

למעלה