שאלה

שירלי333

New member
שאלה

לפני כארבעה חודשים הותקפתי מינית ע"י מישהו שאינני מכירה. בתקיפה אולצתי באיומים לקיים מין אוראלי ולאחר שאיכשהו הפרשה הנוראית הסתיימה, גיליתי שאני מדממת בפה. מהי הסבירות שנדבקתי כאשר היה מגע בין זרע לפצע מדמם? בנוסף, אני פוחדת ולמעשה משותקת מפחד ולא מעיזה להיבדק. האם ישנם סממנים כלשהם למי שנדבק? כלומר, האם אני יכולה לדעת אם נדבקתי מבלי להיבדק? כל יום שעובר אני מרגישה שאני לא יכולה יותר...ובכל זאת, אין לי מושג מדוע, אני מעדיפה לא לדעת.

אונס

הסיכון להדבק ביחסי מין אורליים הנו קטן מיחסי מין לאבר המין אך קיים.לא ניתן לתת אומדן מספרי לסיכון זה. ברוב מקרי ההדבקה באיידס אין סימני מחלה. כדי לדעת אם נדבקת את חייבת להבדק. את חייבת לקבל טיפול נפשי בעקבות האונס.רצוי שתפני לטלפונים המיועדים לנפגעי תקיפה מינית. כן רצוי שתבדקי שמא נדבקת במחלות מין אחרות אשר לכלן יש טיפול טוב, קצר ויעיל.

שירלי333

New member
תודה על תשובתך

אני מודה על תשובתך המהירה. באשר להמלצתך על טיפול נפשי, לצערי אין לי את הפריבילגיה לשקוע ברחמים עצמיים שעלולים להתעורר בי בעקבות טיפול כזה. אני מוכרחה "לשים פלסטר" ולהמשיך הלאה. רק עוד שאלה קטנה...לגבי הבדיקה, אם יהיה לי מתישהו אומץ, היכן ניתן לבצע בדיקה כזאת? תוך כמה זמן ישנן תשובות? האם התשובות בטוחות?

בדיקה

ראי כאן בפורום את פרוט המקומות בהם ניתן להבדק לאיידס.התוצאות מתקבלות תוך מספר ימים.ניתן לסמוך עליהן אם בוצעו 3 חודשים ומעלה אחרי הארוע. טיפול נפשי אינו מיועד למי שיש לה רחמים עצמיים אלא כדי לעבד את החוויה הקשה שלא תשפיע על העתיד.

למעלה