שאלה.

soapsfan

New member
שאלה.

קודם כל נעים מאוד. עכשיו יש לי שאלה- אני ורותם, שהוא מנהל האתר למופע שנות ה-70, נכנסנו למין ויכוחון שחשבתי שאתם צריכים להכריע בו. אני מכין סרוטנים לאתר מפרקי העונה החמישית, והכנתי משהו כמו 5 סרטונים לפרק [לא ממש ארוכים...בערך כולם הם משהו כמו 3 וחצי דקות.] ררותם חושב שצריך לשים סרטון אחד כי הסרוטנים הם לא חלק גדול מהאתר אלא רק חלק קטן וכי אם כבר אתם מורידים 5 קטעים עדיף להוריגד את הפרק השלם. מה אתם חושבים? שעדיף סרטון אחד- או חמישה סרטונים מפרקים שונים? יעקב.

Hyde

New member
אני חושב...

החלק של הסרטונים באתר הוא רק להוות דוגמה לרעיון המרכזי או לחלק קטן מפרק כלשהו. המטרה של הסרוטנים היא רק הדגמה של חלק מהפרק וצפייה בחלק קטן בו. כמובן מי שרוצה תמיד יכול פשוט לצפות בפרק או להוריד אותו. לכן אין טעם לשים הרבה סרטונים מאותו הפרק. הפינה של הסרטונים מיועדת גם לאנשים שלא כל כך מכירים את הסדרה ולאנשים שלא רוצים להוריד סתם פרק שלם, או שאין להם כוח לצפות בפרק שלם בטלווזיה ורוצים ליראות חלק קטן מהסדרה, ומה כל העניין של הסדרה. הסרטונים גם אמורים להוות חלק מרעיון המרכזי של הפרקים שיהיו בפינה, ולדגים לאנשים חלק קטן מהפרק. זה לא מכריח אף אחד להוריד את הסרטונים, ואני חושב שאלו הן המטרות של פינת הסרטונים. ובעיקרון אני לא מתכוון לשים יותר מסרטון אחד לכל פרק, לפחות לא עכשיו, אולי בשלב יותר מאוחר שהאתר יהיה ממש גדול, אבל בינתיים לא.

Hyde

New member
.....

אני לא אומר שיש כאן בעיה כלשהי פשוט אני חושב שככה פינת הסרטונים צריכה להיות, בלי קשר למקום או לא יודע מה... לפי דעתי זאת הצורה שתהיה הכי מועילת לפינת הסרטונים, וזהו.

Better Man

New member
אני חושב

שאתם צריכים לשים כמה סרטונים של הקטעים החזקים ביותר בסדרה, כמו הדקה האחרונה של פרק סוף העונה השלישית והרביעית, או שאריק נותן לליאו לעשות לו קעקוע, או הקטע שקלסו ופז חושבים שאריק שכב עם מידג' (התחתונים של אריק)ושאר קטעים חזקים... וכל הכבוד לכם על ההשקעה :)

למעלה