שאלה...

karin85

New member
שאלה...

היי לכולם טוב אז אני חדשה פה ולכן לפני השאלה שלי אני אציג את עצמי... אז ככה אני קארין בת 18 מישראל והפרום הזה נראה ממש חמודי. ועכשיו לשאלה... אחותי , חברתי ואני מתכננות טיול בקיץ לברצלונה ואנחנו מעוניינות לתכנן בעצמנו את הטיול אז רציתי לדעת אם יש מישהן/י שגר שם ויכול להמליץ על מקומות מגניבים ודיסקוטקים טובים... תודה מראש קארינוש

J0nathan17

New member
(= indeed

זה הקיץ הראשון שאני פה בפורום, אבל זה תמיד ככה בחופשים?

karin85

New member
SORRY....

תסלחו לי על ההטרדה....... חשבתי שאולי תעזרו לנערה שצריכה קצת עזרה...לא יזיק להיות קצת נחמדים... קארין

Flying Camel

New member
צודקת בהחלט.......

אם אין לכם מה להגיד אל תעליבו אחרים! נכון אנחנו לא מודיעין או חברת טיולים בחו"ל אבל אפשר לענות יפה.... או לא לענות בכלל...ואז קרין לא תתבאס והכל יהיה יפה... תשתו תה תנוחו....

היי קרינוש../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אמממ אני לא מספרד אבל אולי בפורום טיולים תוכלי למצוא יותר פרטים (אם יש כזה פורום ואני בטוחה שכן...) בקשר לאנשים פה - לא כולנו ככה... האמת, אף אחד לא ככה חוץ מקאט אז לא צריך להתייחס...
*קאט לא לבעוט בי* אמממ... אם לא שמתם
היא שאלה על מקומות בילוי; דיסקוטקים וכו' שימליצו לה עליהם.... מן הסתם ילדים בעולם יוצאים למועדונים אז היא כולה שאלה מה הפאקינג ביג דיל? בכל מקרה, מקווה שיעזרו לך קרין... ודי להוציא את התסכולים שלכם על אנשים שבאים להתייעץ איתכם! אוף...

JMSixfeetsmall

New member
היי...!

אם את רוצה.. את יכולה לשלוח לי מסר עם האיי מייל שלך ואני אפנה אותך לידיד שלי שגר במדריד.. ואני בטוחה שהוא ישמח לעזור לך... מקווה שתהני בספרד... יעל.

למעלה