שאלה...

OrdinaryDay

New member
שאלה...

שלום לכם. רציתי לקבל ממכם עצה בקשר רצוני לקנות כלב. אז ככה, אני רוצה לקנות בולדוג אנגלי <מחר אנחנו הולכים לראות גורים> ורציתי לשאול מה צורך כלב שכזה, אם אני אוכל לעמוד בצריכים שלו לפני שאני אשלם כל כך הרבה כסף... אז..מישהו יכול לפרט לי קצת על עורך החיים שלו? מה הוא צורך וכ'ו... והאם כדי לי לקנות כלב שכזה?

haranISmafisto

New member
מצטרף לשאלה

ובאותה הזדמנות ברצוני להודות לחבר הפורום מתן שעזר לי רבות תודה מכל הלב

be_roo

New member
המלצה, גם אם מחר אתם הולכים לראות

גורים, לא לקחת אחד בטרם תקראו קצת על הגזע ותקבלו יותר מידע לגביו. באופן כללי הבולדוג הוא כלב נוח לגידול בסביבה עירונית מאחר והוא אינו דורש פעילות רבה. מדובר בכלב ידידותי גם לבני אדם ואדם לכלבים אחרים, ומתאים למשפחות עם ילדים. לגזע יש כמה בעיות אופייניות שנובעות מצורתו, הכפלים נוטים לעורר בעיות בעור מכיוון שהוא אינו זוכה לחמן ואוררו והחיכוך עושה את שלו. יתכנו גם בעיות נשימה בגלל מבנה האף הפחוס. נחירות וריר מאוד שכיחים בגזע הזה, כך שאם יש לכם בית מבריק ואתם רגישים לרעש בלילה, שווה לחשוב על גזע אחר. זהו באופן כללי. וחשוב כמובן לזכור שכל כלב דורש הרבה תשומת לב והשקעה של זמן וכסף גם אם הוא בריא לחלוטין.

kees

New member
ריר כמעט ואין אצל רוב הבולדוגים אבל

נחירות יש ועוד איך!! (תשאלו את השכנים שלי) גזע חביב רבים מהם היפראקטיבים ולא "שטיחונים" כמו שנוטים לחשוב כולם מאוד ילדותיים לאורך הרבה זמן יש בעיות עיניים (עפעף שלישי) שניתנות לפיתרון מהיר ע"י ניתוח קצר ולא מסובך בעיות עור (בשל הקפלים) בקיצור גזע מתוק למדי

lilithmm

New member
ד.א.../images/Emo107.gif

ד.א. אולי תשקול לאמץ כלב
יש הרבה כלבים גזעיים ויפים בעמותות. היה בצב"ח בולדוג אנגלי מסכן לפני כמה חודשים, ויש עכשיו בולדוג צרפתי גזעי בצב"ח ירושליים. בכל אופן, לדעתי האישית (ואני לא מומחית גדולה) התחזוקה של הבולדוגים יכולה להיות יקרה לפעמים ודורשת תשומת לב רבה. לדעתי לא כדאי לקחת בולדוג ככלב ראשון. מה דעתכם? בכל אופן מדובר בכלב מאוד חביב ויפה!

ה דרומי

New member
שלום לך ושאלתי היא

ממי ומאיפה ? ההמלטה. האם אם תעודות? ןאם ללא תעודות ממי ? ההמלטה\{שגר} בכול אופן
ו
לכם תהנו מה
.

למעלה