שאלה.....

אלעד 4

New member
שאלה.....

אני יודע שזה ישמע מטומטם , אבל כדי להיות רגוע לחלוטין אני אשאל בכל זאת. הלכתי עם חבר שלי למקום שמבצע בדיקות איידס , כל המקום היה שורץ באנשים מלוכלכים , נראים כמו מסוממים... בקיצור , היה שם קולר במקום אז הלכתי ושתיתי מהקולר הזה , ורציתי לדעת האם ישנה אפשרות ( ואפילו אם האפשרות הזאת אפסית...) שאפשר להידבק למחלה בצורה זאת ? כמובן שרצים לי בראש עכשיו שאם מישהו שהיה לו איזה פצע עם דם בא ושתה בקולר הזה והדם טיפטף על הפייה של הקולר... אני רק שואל כדי להיות רגוע , אל תכעסו עליי... תודה.

Jony Jerusalem

New member
האם תוכל לפרט לנו על המקום ?

לדעתי חשוב לדעת איפה המקום שאתה מתכוון אליו. אני ל מכיר מקום כזה אז אשמח אם תוכל לספר איפה המקום ויותר נתונים על מנת שהמקום יקבל טיפול במידה ויש צורך ג'וני

אלעד 4

New member
אני מבין שאתה מירושלים אז......

זה נמצא בשטראוס בירושלים , אני לא זוכר איך קוראים לבניין עצמו... למה , אתה חושב שאני צריך לדאוג ???

Jony Jerusalem

New member
אם

אם יש לך הערות על המקום או על דרך הטיפול אנא העבר אלי מכתב מסודר ואעביר אותו ככתבו וכלשונו למנהלת המרכז במידה ואתה רואה ליקויים. לגבי ההיבט הרפואי אני לא נכנס וכל מה שד"ר רשפון כותב הוא המילה הקובעת במסגרת הפורום הזה. ג'וני נ.ב. במידה ואתה מעוניין להעביר מכתב אנונימי אתה מוזמן לכתוב אלי לאימייל [email protected]

למעלה