שאלה

inbal h

New member
שאלה

האם יש פה מישהו שהתנדב בחווה בסקוטלנד? אם כן, מישהו יודע איך אפשר ליצור קשר עם בעלי החוות? (הייתי באתר שלהם ולא הבנתי) נ.ב. על איזה אזור בסקוטלנד אתם ממליצים (תקופה: בערך נובמבר)?

Eldad H

New member
היית באתר הספציפי של WWOOF בUK?

באתר www.wwoof.org.uk רשום כל מה שאת צריכה לדעת על עבודה בחוות בסקוטלנד, כולל רשימת מארחים בסקוטלנד...

inbal h

New member
כן

הייתי באתר, אמנם יש רשימת מארחים אבל אין דרך ליצור איתם קשר.

Eldad H

New member
אז תשלחי להם אי-מייל עם בקשה

לפרטים נוספים... אני מניח שהם לא רשמו את הדרך ליצירת קשר כדי שלא יעקפו את תשלום דמי החברות.

inbal h

New member
שאלה נוספת

שמעתי עכשיו שאין טיסות מהארץ לסקוטלנד (זה נכון?). אז מה הדרך הכי טובה להגיע ושם + עלויות?

sela v

New member
טיסות לסקוטלנד

בקיץ אם אני לא טועה ארקיע מפעילה טיסות לסקוטלנד, אבל את הרי אמרת שאת רוצה לסע באוקטובר, לכן תבדקי את האופציה של לטוס לאירופה, ומשם טיסת המשך לסקוטלנד או טיסה ללונדון וכנ"ל. את טיסות ההמשך ניתן לעשות בחברות התעופה הזולות שקישורים אליהן מופיעים בדף הקישורים בנושא בפורום. חשוב שטסים לבריטניה, שסקוטלנד כלולה בה, צריך להגיע עם כרטיס הלוך ושוב, ועם מספיק כסף או שתוכיחי שתעבדי בהתנדבות אחרת יעשו לך בעיות בכניסה.

sela v

New member
תקופות בסקוטלנד

האם הסתכלת בשאלות הנפוצות בפורום לגבי סקוטלנד? לגבי מה לעשות בסקוטלנד בתקופה זו, אפשר לקחת קורסי טיפוס, שהם לא זולים בכלל. אני מכיר ב-Glenmore Lodge (ליד Aviemore), ויש עוד חברות שמציעות קורסים דומים, אבל זו החברה שהמליצו לי עליה, למרות שבסוף בגלל שבאותה תקופה שהייתי באזור הייתה את מחלת הפה והטלפיים, לא יכולתי לעשות את הקורס, כי סגרו לאנשים את כל האזורים הכפריים בפני הולכים על שתיים.

למעלה