שאלה..

inteli

New member
תודה רבה רבה!

באמת תודה! עזרת מאד... אני אדפיס את הדבר הזה של התאונה... שישהיה פק"ל תאונה בארנק, אם אני אלחץ שאני לא אשכח מה לעשות... אגב, יש איזה הבדל בין אם נהג חדש עושה תאונה או נהג רגיל (בהנחה שיש להם ביטוח, אם אני נהג חדש אז אני חוטף יותר?)

Superdror

New member
כמובן שיש הבדל....

באם אתה עושה תאונה עם פגיעות רכוש בלבד - הדבר מתבטא בהשתתפות העצמית הגבוהה יותר לנהג חדש. במידה ואתה עושה תאונה עם נפגעים, רשיונך ישלל במקום ואתה תגיע לקצין משטרה שבטח יתייחס אליך בצורה נוקשה יותר מאשר הוא מתייחס לנהג "ותיק". דרור. אל לנו לחשוב על תאונות, אלא רק על איך למנוע אותן או להמנע מהן כלל.

inteli

New member
אוקיי, שאלה אחרונה

אם אין נפגעים אז לא חובה להזמין משטרה נכון? אבל מומלץ? ומה אם מישהו אח"כ פתאום יגיד שכואב לו הצוואר\הגב אני יודע מה... ואיך אני מוודא שאין נפגעים , לשאול פשוט? לא יותר מזה? בסוף יצא יותר משאלה אחת.. לא נורא נכון? (שיט עוד אחת:)

be_roo

New member
../images/Emo13.gif אם אין נפגעים אין חובה להזמין

משטרה. ואכן, כל שאפשר זה לצאת מהרכב ולשאול את כל המעורבים האם הם מרגישים טוב. יתכן שמישהו יפתח כאבים מאוחר יותר, אבל עדיין יהיה מדובר בתאונה קלה ולא מערבים את המשטרה בדיעבד. לשוטרים יש מספיק עומס עבודה, כך שאם אין בעיה, וכולם מחליפים פרטים כנדרש, אין הפרעה לתנועה וכו' חבל להזמין אותם. הנה קישור להודעה שכתבתי המפרטת מה לעשות במקרה של תאונה.

למעלה