שאלה...

שאלה...

מחשב מקינטוש עם i-movie ופיינל קאט פרו... יכול להכיל דברים נוספים מלבד תוכנות עריכה?? יעני, windows, אינטרנט וכו'?? ו... כמה מחשב כזה צריך לעלות??? זה ממש חשוב אז מי שיודע שיכתוב... תודה...

matan_fla

New member
אכן

windows זה מערכת הפעלה מקינטוש עובד עם מערכת הפעלה משלו. אפשר אינטרנט ויש גם אופיס למק אבל יכול להיות בעיות עם עברית. אם המחשב לא משמש רק או כמעט רק לעריכה נראה לי שבארצנו בגלל בעיות השפה והתאימות עדיף pc. עוד מידע באתר של אפל

...

לשימושים שלי אני זקוקה למאק בשביל העריכה... אבל אני צריכה גם את השימושים של מחשב רגיל כמו אופיס בעברית, אינטרנט ו- ווינדוס... אז מה עושים??

yuvalkob

New member
אין ווינדוס בmac!!!

הווינדוס יכול לעבוד רק על מחשבי פי סי מערכת ההפעלה של המקינטוש לא כל כך שונה בעצם היא כמעט אותו דבר חוץ מכמה בעיות בעברית. חוץ מזה הכל זהה: אינטרנט איי מייל הכל אותו דבר

moti80

New member
אפשר להשתמש ב virtual pc

אבל זה מוריד כמובן ברמה ניכרת מהביצועים של המעבד...

edddie

New member
מערכת ההפעלה של ה MAC היא..

OS יש OS 10 ו JAGOAR שזה 10.2 או 12 בעכבר יש לחצן אחד אין את ה TASKBAR הוא יפה יותר וגם העיצוב יפה תור(כמו ה IMAC 17INCH החלומי) לא יודע מה לגבי עברית אבל אני יודע שהוא טוב לעריכה

judyr

New member
ישנם "שני" לחצנים בעכבר....

לחיצה על העכבר בצירוף CTRL או ALT (תלוי מה רוצים באותו הרגע) היא כמו לחיצה על לחצן ימני בעכבר

judyr

New member
מנדרינוש...

לגבי אינטרנט.... ב - macox יש את ה- safari לגבי מעבד תמלילים... תשתמשי ב- sumple text

glupo

New member
המק הוא מחשב לכל דבר

ראשית, את מוזמנת לבקר בפורום המקינטוש הישראלי, בניהולי. שם תמצאי אנשים טובים שיעזרו לך לעבור. מקינטוש עובד, כאמור, עם מערכת הפעלה אחרת מפי סי רגיל, לטובה ולרעה. בעיקר לטובה, משום שהמערכת נוחה יותר, יפה יותר, יציבה יותר ולמעשה מהווה את מודל החיקוי של תכנת וינדוז. הבעיה מתחילה עם תכנות בעברית. יש אופיס למק, והוא אפילו יותר טוב מהאופיס לפי סי. אולם הוא אינו תומך בעברית, כרגע. ישנן התפתחויות בנושא וסביר להניח שהבעיה תפתר במוקדם או במאוחר. אך ישנן תכנות עיבוד תמלילים טובות לא פחות למי שרוצה לכתוב ולפתוח מסמכים. לסיכום- מק? כן!! אני עובד איתו כבר שנים, כל תכנות נהול המשרד שלי, עליו. מק במקום פיסי? לא! אין בארץ תחליף הולם לאוטלוק (בגלל הסנכרון עם פאלם ומחשבים אחרים) ולוורד (בגלל שהדבר הנוראי הזה כל ך נפוץ בארץ). אגב, אל תשכחי שרוב המעצבים, בכללן הוצאות לאור של עיתונים וספרים עובדים על מק.

למעלה