שאלה....

TUVIX

New member
אם אני זוכר זה המושבה

שאיזה גז חייזרים שלא מתייחס לפדרציה יותר מידי רוצה להתיישב על הפלנטה שהם התרסקו עליה אם זה אז הם כבר היו אחרי הקמת הפדרציה כי אני זוכר זהם אמרו שסב סביהם היו אזרחים של הפדרציה

itstzar

New member
לא זה פרק אחר

בפרק שהוזכר קודם היו בעצם שתי קהילות אחת חקלאית ואחת טכנולוגית (שהיא זו שהייתה בבעיה גדןלה יותר בעצם, כמה אירוני) שבמושבה ה"מודרנית" וויתרו על התרבות טבעית ועבורו לשיבוט, מה שיצר בעיות מאחר והיה להם חומר גנטי של 5 אנשים בלבד שהתחיל "להתפרק" ולכן הם גנבו את הDNA של פולסקי, רייקר וג'ורדי (שהשמידו את השיבוטים, כשגילו) והמושבה השנייה, החקלאית,אולי גם פרימיטיבית הייתה נתונה בסכנה בגלל השמש אם אני לא טועה. ובעצם כל מושבה הייתה בעצם הסיכוי האמיתי היחיד של המושבה האחרת לשרוד אלההיו צריכים כו אנשים להתרבות בעצם, ואלה היו צריכים מקום לחיות בו

TUVIX

New member
הא אני זוכר את זה האימשיים

בנו אסם בקרגו ביי של אנטרפרייז זה היה פרק דיי מצחיק

locutos

New member
לא נכון

ההשוואה עם ארה"ב לא במקום. אלפא-סנטאורי לא החליפה את כדוה"א כמו שארה"ב החליפה את אנגליה...

the elite

New member
יש טעות בדבריך!!!

הפדרציה לא מורכבת בעיקר מבני אדם (לפי המפגש הראשון יש בפדרציה כ-160 פלנטות חברות) ואפשר לראות הרבה גזעים על הספינות של הפדרציה. אתה כניראה מתקוון למה יש כל כך הרבה אנשים ב-STARFLEET ולא בפדרציה. טוב אז ככה: STARFLEET נוסד בכדור הארץ על ידי בני האדם והוולקנים במטרה להגן על הפדרציה ולחקור את החלל. לכל הגזעים(או האזרחים) בפדרציה יש הזדמנות לנסות ולהתקבל ל-STARFLEET אבל בגלל שSTARFLEET- הוא בכדה"א ונוסד ע"י בני האדם, רוב אנשי STARFLEETהם בני אדם וולקנים. מקווה שזה יעזור לך.

sysiphus

New member
צי הכוכבים הוא גוף השייך לפדרציה

בני האנוש והוולקאנים הם השותפים המרכזיים בהקמתו, אבל לא היחידים. מדובר בגוף אחוד הגנה ומחקר אחוד לכלל הפלנטות המשתייכות לפדרציה. זה שאנחנו רואים על המסך יותר בני אדם מכל מין אחר, לא אומר שזהו מצב הדברים בצי הכוכבים.

TUVIX

New member
הבני אדם הם לא רוב בפדרציה

אבל הם כ80 אחוז מSTARFLEET וכמעט 100 אחוז מההנהלה שלו

desatnik

New member
תשובה פשוטה מאד

כי הרבה יותר קל לשים כמה בני אדם בתוך מדים מאשר כל פעם לאפר ולהוסיף תבניות גבס לפנים של חצי מהצוות (זה יכול לקחת כמה שעות!!!!!) זה עונה על שאלתך?

Lu Tze

New member
מה?!? מאיפה זה בא?!?

לא ראיתי יצור כזה באף אחד מהסרטים (מהמדים שלו אני מניח שהתמונה היא מאחד מהסרטים של 2-6).

Sefy

New member
!From Star Trek 4 if i'm not wrong

He was reporting the places which lost electricity or power during the Probe's Annahilation of Earth Atmposphere.​

Sefy

New member
../images/Emo6.gif !Amazing

I Can't remember what I did yesterday, but I can remember a movie I have not seen for atleast 5 or more years, I kill me!

Lu Tze

New member
וואלה, נכון, עכשיו אני נזכר.

ואם זה עוזר לך, לא הייתי זוכר מה אכלתי בפעם האחרונה אם הצלחת עם השאריות לא הייתה עומדת על השולחן כרגע, אבל אני כן מסוגל לזכור שיחות עם אנשים שקרו לפני שש שנים. נראה לי שזה ככה עם רוב האנשים.

Sefy

New member
My Problem is Photographic Memory

I Can remember a TV show I saw ONE time over 20 years ago! it kills the fun of watching it again, cause I still remember ALL of it from the images I saw!

itstzar

New member
מכיר את הבעיה הזו מקרוב כשלמדתי

קולנוע, הייתי רואה דברים שאפילו המורה לקולנוע לא שמה לב כי זה היה כזה שולי בתמונה, אבל למדתי גם לצפות צפייה ביקורתית, טאז כל פעם שאני צופה שוב בסרט או פרק אני בעצם מתמקד בדמות מסויימת, או אובייקט אחר ש"סימנתי" לעצמי בצפייה הראשונה ואז אני יכול להנות שוב ושוב ושוב מכל פרק של הדור הבא
או לחילופין, האזרח קיין
אה, ונ"ב ספי, יש לי כבר 7, עוד 3 בדרך ואז אנ יאפרסם את הרשימה

Sefy

New member
!Some movies I even know the text

Like "Transformers - The Movie" but then again, I saw it like over a 100 times by now too
And i'm looking forward to reading what you hate about it

itstzar

New member
בקרוב, בקרוב

נורא קשה ללכלך על הסדרה שאני הכי אוהב

Sefy

New member
../images/Emo3.gif It's hard to say good things

On a show you despise more then Dragonball Z and other low intelligence shows which constantly show up on TV these days

למעלה