אני עכשיו בת 18 אבל התוכניות שלי לעתיד הם לסיים צבא לעבוד שנה וחצי וללהשיג גרין קארד ולגור בניו יורק וללמוד שם בבית ספר למשחק וכמובן לחיות שם לעד..... עכשיו השאלה שלי זה איך משיגים גרין קארד? מישהו ניסה לגור בניו יורק כאן? איך זה? ועצות תמיד מתקבלות בברכה
יש לי בארה"ב כמה קרובי משפחה.. איך זה יכול לזכאות אותי בגרין קארד? יש לי בן דוד של אבא. בן דוד של סבתא שלי. ובת של בת דודה של סבתא שלי. אבל אנחנו ממש קרובים גם אם לא קרבת דם.. איך זה יכול לעזור לי לקבל גרין קארד?? תודה!!
im talking about mother, father, brother, sister. the ones u have there wont help u one bit. if u dont have one of those things i wrote in the msg before, the chance u will be able to stay here in a leagle way is close to none... kat
תחייה על ויזת סטודנט, ובזמן לימודייך תכירי את אהוב ליבך האמריקאי- תתחתני- והופה! יש לך גרין כארד.. בקיצור- את לא צריכה גרין כארד בשביל ללמוד- קודם תלמדי כאן, תראי אם המקום והאנשים נראים בעינייך ומן הסתם עד סוף הלימודים כבר תדעי אם את רוצה להשאר איך עושים את זה, היינו ממליצים אבל החוקים כאן משתנים כל הזמן ואת מדברת על עוד 5-7 שנים...