שאלה...

nonickdude

New member
שאלה...

פעם ראשונה שאני כותב לפורום פה... (אחלה פורום, דרך אגב) לא מזמן התחלתי לשחק DND עם קבוצה של 4 אנשים, הכנתי להם מפה של אזור (זה לא ממש משנה) בקיצור, אני רוצה לתת להם חידה שכתובה על דלת... חשבתי הרבה זמן ולא מצאתי אז פליז, אם יש לכם חידה שהגיונית למצוא בתוך מחילות תת קרקעיות של גובלינים וחיפושיות אז תכתבו בבקשה... (וגם את התשובה) תודה רבה, NONICKDUDE

ננסק

New member
אין.

אין שום סיבה הגיונית שתהיה שם חידה. בעצם יש, שתיים: 1. כי אתה רוצה לתת לשחקנים חידה, שזאת כוונה טובה אבל ביצוע טוב פחות (אם לא מתאים כאן חידה, ותר על זה). 2. כי זה פותח דלת שמובילה למקדש עתיק שמצוי מתחת למאורת הגובלינים, וגם הם לא יודעים מה החידה (אפילו לא יודעים לקרוא אותה) או מה יש מאחורי הדלת (אפילו לא יודעים שזאת דלת). במקרה כזה החידה יכולה להיות משהו שקשור לאותו אל, שיכול להיות אותו אל כמו של הכהן בחבורה שלך, וזה בעצם בוחן אם הוא יודע פרטים על האל שלו. אפשר להתבסס על מה שידוע על האלים של עולם ה-D&D, למשל היריבות שבין הקסור לבין ה... נו, השני... "בעל שש הידיים ששונא את אחיו, ויאדה יאדה יאדה". תבנה משהו על הרעיון הזה. באותו אופן, זה יכול להיות הכניסה הסודית (והשכוחה) למאורת גנבים, שהחידה היא בעצם התחכמות מילולית כלשהי. "ביום אני נח, בלילה עובד, ביום אני נח, בלילה עובד, ביום אני נח, בלילה... נגמר..." תשובה, נר. לא מתוחכם משהו, אבל רק חשבתי על זה ברגע. ;)

למעלה