שאלה.

0007

New member
שאלה.

כל הרוצחים והגנבים במדינת ישראל מקבלים יחס מועדף כמו יגעל (לא שגיאת כתיב!)אמיר ודרעי?

0007

New member
המשך...

עם היחס שדרעי מקבל ``בכלא`` 5 כוכבים ממש מתחשק לי גם ללכת ולגנוב מהמדינה!

כן.

בארה``ב את יגעל היו מוציאים להורג. את דרעי היו מכניסים 13 שנה. דרך אגב לידע כללי: מותר לך לקלל שופט בית משפט (גם העליון) ולא לקבל עונש. אם בכל זאת קיבלת עונש אתה יכול לטעון לאפליה (עובדיה החתיך עשה את זה ולא עשו לו כלום) היה על זה סיפור בידיעות פעם.

בלאונט

New member
משתלם להיות חרדי

האמת היא שאת ממש צודקת, לגבי דרעי הכוונה. יגאל (אני בהחלט חושב שזה עם אלף) עמיר מקבל יחס של עבריין ממדרגה ראשונה ואין אדם עלי אדמות אשר מאחל לו פחות, חוץ מאולי אותם חרדים קיצוניים. אבל דרעי בהחלט ברקיע השביעי (כמעט), אההה, ובנוסף יצא משחק מונופול חדש שנקרא ``דרעי זכאי``. בטח כבר ראיתם בחדשות, חיחי, שווה ניסיון ;)

0007

New member
הוא זכאי...NOT!

דבר ראשון אני בן! דבר שני יגעל אמיר זה מלשון מגעיל...ודבר שלישי ואחרון ההייתי מוכן להתחלף עם דרעי ממש ברגעים אלו

e-shfiyut

New member
למה אתה רוצה להתחלף איתו?

אחרי הכל הוא עדיין בכלא... והוא בנאדם פשוט רע.... היית רוצה להיות בנאדם נצלן מגעיל שנוא... ורע!?? ?

0007

New member
כלא, ממש- לא!

אם את קוראת לחדר של נכים(בדרך כלל התנאים טובים יותר בחדרים כאלה)עם טלפון וארוחה חמה ומסודרת ביום כלא...אז כן!

e-shfiyut

New member
תגובה/ות....

בקשר לשנוא אולי אתה צודק... אבל אני לפחות לא הייתי מתחלפת איתו בעד שום הון שבעולם.... ולמה לכתוב 3 הודעות נפרדות????? סתם לקח לי שעה לקרוא! בלופ

0007

New member
שנוא?-אז זהו,שלא!

הבן אדם אולי הרבה דברים אבל הדבר האחרון שהוא זה שנוא! אם ההיית חרדיה הדוקה ההיית מבינה על מה אני מדבר!!!

0007

New member
זה לא מה שהתכוונתי!

אני לא רוצה להתחלף עם האישיות שלו אלא עם התנאים שבהם הוא חי! אני מסכים איתך שהוא חרא של בן אדם!לכל אחד יש שונאים

המחלה החרדית

צבחינת בתי הכלא החרדים הם חולים. והם חולים בחרדיותיזם. וכמו חולי סכרת לדוגמא הם צריכים דברים מיוחדים חולי סכרת צריכים תרופות ותפריט מיוחד-כך גם החרדים. חדרי תפילה, אוכל גלאט כשר, נייר טואלט גלאט כשר, חומרי חיטוי גלאט כשרים. אין מה לעשות. אריה דרעי הוא גם דמות ציבורית ובנוסף לתנאים שכל אדם חרדי חייב לקבל כדי לשמור את אמונתו הוא מקבל גם יחס מועדף. אם לדוגמא , שרון עכשיו היה נכנס לכלא, לא היו נותנים לו יחס מועדף בתור חבר כנסת לשעבר. בואו לא ניתמם. אריה דרעי הוא חבר כנסת ושר לשעבר.. וככזה מגיע לו משהו מתהילת העבר שלו. ללא קשר לזכאותו ולמאבק המתוקשר.

goldy

New member
יגאל לא מקבל יחס מועדף ודרעי

גם לא! ה``יחס המועדף`` היחיד שהוא מקבל זה התמיכה משאגת אריה.

e-shfiyut

New member
עם כל הכבוד.....

שניהם מקבלים יחס מועדף... תראה לי עוד פושעים עם כאלה תנאים.... מחשב הוא רצה...??? אני יביא לו מחשב!!!!!!!!... וגם בדרך יעשה לו מסג`.... טיפש!!!!(לא אתה חס וחלילה... יגאל) לירן

למעלה