שאלה ...

chevi

New member
שאלה ...

שמי מיכל ואני מטפלת ברפלקסולוגיה ובשיאצו. השבוע נתקלתי במטופלת שסיפרה לי כי היא אוכלת המון (מהכל ובכמויות גדולות) ולא מצליחה להשמין.כמו כן, סובלת מעייפות כל הזמן ומדי פעם מכאבי ראש ליד עין ימין. עשתה לפני כמה שנים בדיקות הכוללות גם את תפקוד בלוטת התריס שיצאו תקינות.אמרתי לה שאולי כדאי לה לבדוק שוב. איך הייתם מאבחנים את הבעיה "סינית"? אשמח לתגובות... סופ"ש נעים!

bestofhealth

New member
בדיקות עכשויות

הלו CHEVI, לא "מדבר" סינית, אולם הייתי ממליץ לשלול באמצעות בדיקות את האפשרות של המצאות טפילים. ניתן לעשות בדיקה באמצעות בדיקת צואה בקופ"ח. כמו כן תוצאה גבוהה של EOSINOPHILS בדם במידה ובאותו זמן לא סובלת מאלרגיות, יכולה להיות אינדיקציה נוספת כי אכן זו הבעייה. במקביל בדיקות דם עכשויות אלה (לא של לפני מספר שנים) יעזרו אולי גם כן בדיאגנוזה. הייתי מתחיל שם. סופשבוע רגוע גם לך

freearth10

New member
תני לידיים לדבר

היי מיכל, למה שלא תתני לגוף ולכפות הרגליים לדבר בשם עצמם. כל תשובה שתקבלי פה יכולה להיות מתאימה או לא, כי אף אחד כאן לא רואה ומכיר את האדם שמאחורי הסימפטום. סמכי על עצמך שתגלי את החסימה המתאימה והכל יתחיל לזרום. לאט לאט דברים ייפתחו בקצב שלהם. מאיה

הימור גס....

נשמע לי כמו st fire. גם על פי זה שהיא אוכלת בכמויות ולא מעלה במשקל, מה שמראה שיש חום בקיבה (או במעיים). וכאבי ראש ליד עין ימין, אולי במרידיאן ה- ST שעובר שם (st1 נמצאת ממש מתחת העין). יכול להיות שזה גם חום או אש מה- LIV שפולש לקיבה. בכל אופן כדי להיות בטוחים, חסר פרטים. מקווה שעזרתי.

Orrza

New member
הוצאת לי את המלים מהפה

הייתי בודק עוד סימטומים שמתאימים לחום\אש בקיבה. בהחלט יכול להיות שזה חום\אש מהLIV שפולש לקיבה דווקא בשל איזור העין שאליה נפתח הכבד.

למעלה