שאלה...

mom1mom

New member
שאלה...

הי לכולן/ם האם כאבים "עמומים" וקלים בבטן התחתונה (רחם??) כשבוע לאחר ביוץ משוער הם סימן לבואה הקרב של הוסת? משהו אחר? תודה מראש!!

טאיה1

New member
הי mom

למרבה הצער, לא נראה לי שניתן לענות על השאלה הזו תשובה חד משמעית. למרות שאין לנו סבלנות ולמרות שישר אחרי הביוץ אנחנו רוצות לדעת אם הצליח, ולמרות ששבועים מהביוץ למחזור הם המון המון זמן, כאבים עמומים בבטן התחתונה יכולים להיות סימן למחזור, סימן להריון, או לא קשורים בכלל. מצטערת שלא עזרתי. תתנחמי בכך שעוד שבוע תדעי (ואני רק עוד שבועיים)

mom1mom

New member
תודה... ../images/Emo9.gif

האמת שזה מרגיש כמו כאבי מחזור, אבל בגלים. אבל נראה לי שזה מאד מוקדם לקבל מחזור שבוע (מקסימום 10 ימים) אחרי הביוץ, לא? ולגבי חוסר הסבלנות... ברור, לא? כבר אמרו זאת לפני - אם רק היה ניתן לדעת קודם, בלי כל המתח הזה...

טאיה1

New member
mom

על אף שהדעה הרווחת בפורום היא שהמחזור מגיע כ- 14 ימים אחרי הביוץ, אני מוכנה להשבע, שלפני ההפלה שעברתי, הביוץ שלי היה ביום ה- 16 והמחזור ביום ה- 26. בסדירות. כך ששוב הכל יכול להיות. בכל מקרה נחזיק אצבעות שזה לא מחזור ושאת בדרך הנכונה.

פּוֹנְג

New member
לא יודעת ../images/Emo13.gif

זה יכול להיות גם זה וגם זה. (כאבי טרום מחזור, או כאבי השתרשות) זה גם תלוי מה את מרגישה בדרך כלל. (אל תשכחי שיכול להיות שבדרך כלל כלל לא שמת לב לכאבים הללו כי לא חיכית בכיליון עיניים....) בכל מקרה, אשמח להוסיף אותך ואת הכאבים העמומים שלך לרשימת הסימנים המקדימים שהביאו כאן הבנות שנכנסו להריון (כמו שמופיעים במאמר, לדעת לפני שיודעים)

mom1mom

New member
צודקת (לגבי חוסר שימת הלב...)

וגם אני אשמח שתוסיפי אותי בבוא העת...
הכאבים לא חזרו מאתמול. נמשיך להתפלל ולהחזיק אצבעות (למרות שאוביקטיבית הסיכוי הפעם די קלוש...) ורציתי להוסיף שאת והבנות כאן פשוט מקסימות! יום טוב ופורה לכולן!

למעלה