שאלה

Houndour

New member
שום בורות

גם אני למדתי על המושג רק בשבוע האחרון OAV=original animated video ולפי מה שהבנתי זו אנימציה (לאו דווקא אנימה) שיוצאת היישר אל הDVD והוידאו. כלומר אין את שלב הקולנוע לפני או משהו לפני. הבעיה אם מיוטו שזה ביפן נחשב לשני פרקי ספיישל ולא לאוב...

Suikun

New member
מיוטו חוזר

הוא לא OAV, הוא שודר בTV TOKIO ביפן( אותו הערוץ שבו משודרים הפרקים) כספיישל, וכך הוא גם נקרא-Pokemon Special, יחד עם הספיישל עם הראייקו ועוד כמה שאני כבר לא מעודכן בהם (משהו עם ברוק ומיסטי וכל מני כאלה) הOAV's של פוקמון הם כל החופשות חורף האלה של פיקאצ'ו, שיצאו ישר לקלטות גם ביפן וגם בארה"ב.

אה לא אז לא

הוא כמו שאר הפרקים שהיו עם גינקס וכאלה זה כמו שעשו מהפרק הראשון של באטמן ביונד סרט אבל זה סתם פרק ארוך של 40 דקות

Goggle Girl

New member
OAV

זה לווא דווקא שיצא ישר לווידאו. כי יש הרבה OAV שהראו בטלוויזיה. OAV זה משהו שלא מבוסס על הסיפור המקורי. נגיד יש סדרת אנימה שמבוססת על מנגה. אז אם ממשיכים את הסדרה מעבר לסיפור של המנגה, זה OAV. לכן זה נקרא original

Unlucky Boy

New member
המממ לא

זה Original Animated Video כלומר משהו שיצא רק לוידאו, הוא יכול להיות קשור לעלילה של סדרת הטלויזיה או המנגה ולפעמים לא. אני במניח שבארץ אפשר לקרוא לספיישל מיוטו OAV

למעלה