שאלה

פּוֹנְג

New member
הכי כדאי זה מד חום דיגיטלי

כזה שמודד עד שתי ספרות אחרי הנקודה. (הכי יקר, בקיצור
) אני השגתי אותי בכלל פארם, משהו כמו 40 ש"ח.

בימבילי

New member
לדעתי - הכי זול

אני קניתי גם בסופר פארם אחד ממש זול והוא מעולה. אני מאמינה בשיטה הזו מאוד ובמקביל מאמינה שהתוצאה המדוייקת עד 2 ספרות אחרי הנקודה היא לא רלבנטית וגם עם מדחום פשוט את מזהה את המגמה.

m i c h a l y

New member
בימבילי - אני מקנאה בך

על כך שאצלך הגרף תמיד מראה מגמה ברורה.... אצלי הקפיצות המוזרות (למרות ההקפדה על אותה שעה) ממש משגעות אותי. אצל כל אחת זה אחרת. אני רכשתי את המדחום עם הדיוק היותר גדול כי זה הופך את כל העניין להרבה יותר נוח. זה בהחלט לא חובה, אבל אם יש כל מיני קפיצות כדאי לדעת בדיוק רב יותר. מיכל

sushi123

New member
../images/Emo4.gifמבולבלת מאוד!!!

סליחה יצא קצת ארוך... בתקופה של הביוץ אני תמיד מרגישה לחצים באיזור הרחם. ועד עכשיו לא השתמשתי בשיטת מדידת החום אלא רק באינדיקציה של ההפרשות ושל בדיקות ביוץ ביתיות. 12 ימים עברו מהמחזור, לפני יומיים הרגשתי את הלחצים האלה (יש לי בערך 26 יום בין מחזור למחזור) עשיתי בדיקה ביתית אשר הראתה שאין ביוץ. אתמול שוב ביצעתי בדיקה והראתה שאין, ובערב שוב ביצעתי בדיקה אבל של ערכה אחרת (נשאר לי מחודש שעבר) והיא הראיתה שיש ביוץ (?!?!?) שתי הערכות הראו תוצאות שונות!
עד עכשיו הסתמכתי על מה שאני מרגישה ויכול להיות שזו הסיבה שאני לא בהיריון כי אני מנסה דיי הרבה זמן (יותר משנה) החלטתי להשתמש במד חום כדי לדעת לחודש הבא, האם זה מאוחר מידי להתחיל לנסות למדוד חום עכשיו? מה נראה לכן?

sushi123

New member
אני יודעת שאתן שמחות וגם אני

בשימחת גורבי אבל אשמח אם יש למישהי תשובה בשבילי אז מקפיצה

m i c h a l y

New member
תראי

תפוז מחק לי עשיו הודעה באורך הגלות אז לאור העצבנות הרבה שלי אני אקצר - 1. ערכות ביוץ? נסיון אחד הוכיח שזו שטות גמורה, עדיף לקנות כל חודש חולצה חדשה ולהנות ממנה על פני זריקת הכסף על הערכה. 2. מדידת החום - אם את יומיים שלושה לפני הביוץ אז המדידות בהחלט יכולות לעזור באיתורו. אם את מודדת תוך כדי הביוץ או אחריו לא תוכלי להפיק מזה כלום כי כל הפואנטה היא השואת חום הגוף לפני ואחרי הביוץ וכך לדעת על קיומו.

למעלה