שאלה

שאלה

אתמול עשיתי בדיקה וכלום.שאלתי:ממתי אחרי הביוץ בדיקת דם מזהה הריון?אם בדיקה הדם שלילית זה סופי או שצריך לעשות שוב אחרי תקופה של מספר ימים?

פּוֹנְג

New member
יש סיכוי ש 12 יום אחרי הביוץ

כבר אפשר יהיה לזהות, אבל זה ממש לא מחייב. בעיקרון רצוי שיהיה איחור על מנת לדעת, וגם אז לא תמיד בדיקות בערכה מזהות הריון. בהצלחה

דפי26

New member
מקפיצה ומחדדת

השאלה ממתי אפשר לעשות בדיקת דם שתתן תשובות ודאיות

m i c h a l y

New member
עד כמה שאני יודעת

הכל תלוי בזמן התרחשות הביוץ. כיוון שבדרך כלל קשה להגדיר ככה סתם מתי הוא מתרחש אומרים שבדיקת דם תיתן תשובה וודאית מהיום הראשון של האיחור במחזור (כלומר 14 יום מהביוץ). כיוון שהביוץ לא נעשה באמצעות מחשב
ישנם מחזורים בהם הוא מתרחש מוקדם יותר וישנם מאוחר יותר - לכן קשה להגיד מהם אותם 14 ימים לאחר הביוץ. עושים חישוב לפי אורך המחזורים האחרונים, ומשערים מתי היה הביוץ. כפי הנראה 14 יום מיום הביוץ התשובה שתינתן ע"י בדיקת דם תהיה וודאית. אל תשכחי שתמיד יש סיכוי שהביוץ לא התרחש לפי החישובים כך שאם הבדיקה שלילית ואין עדיין מחזור - אז עדיין יש סיכוי להריון. מיכל.

תגידו מכירות את התחושה?

אני מתה מפחד ללכת לשירותים ולראות שהמכשפה הגיעה. אני שנים על גלולת והחודש זה החודש הראשון בלי,וכבר עבר חודש(אתמול),אני לא יודעת מתי היא תבוא,אתמול הבדיקה יצאה שלילית ו.....אני לחוצה ולא מרגישה בהריון

מה זה מכירה את התחושה ? חשבתי

שאני המצאתי אותה !! גם אני השתמשתי בגלולות במשך שנים ובכל זאת המחזור שלי מופיע בכל חודש ואני בטוחה שזה יקרה גם לך,צריך רק קצת סבלנות.מה שכן,עלייך לקחת בחשבון שכרגע הגוף שלך עושה את הכל לבד ולכן לא חייב שהכל ילך חלק ופשוט ,האמיני לי שגם לקבל מחזור בכל חודש באופן סדיר זה לא משהו שאפשר לזלזל בו ! אני אומרת גם לך וגם לי להשתדל לשלוט בלחץ עם כל הקושי שבדבר ולנסות להיות עסוקה בעוד דברים חוץ מזה !

זהו שלפני הגלולות היה לי מחזור סדיר

אז חשבתי.... אז מה עד שהיא תגיע להמשיך לנסות?
בא לי כל היום לעשות בדיקה אבל אני מתאפקת כי אתמול יצא רק קו אחד. היום שאלתי אבל לא הצלחתי להבין מהתשובות ממתי בדיקת דם תזהה.מה זה שבועיים מהמחזור?אני אוכל לדעת את זה רק שיהיה מחזור לא?

28קטנה

New member
הי אתרוגית!

והעיקר והעיקר לא לפחד לא לפחד כלל... שלום אתרוגית , בדרך כלל הגוף שלנו לא משקר והוא יודיע לך שזה זה ושזה לא זה. אחרי גלולות לקח לי כמעט חצי שנה לחזור למכשפות קבועות, כך שאצלך כרגע העניינים קצת בבלגן, אבל נחזיק לך אצבעות שאולי זה זה

זהו שהציפיה משגעת

אולי אני אעשה בדיקת דם ואם זה שלילי אני אדע סופית וזהו?

פּוֹנְג

New member
לא. בגלל שאולי יש השפעה של הגלולות

גם בדיקת דם לא תוכל לתת לך תשובה חד משמעית. לפחות לא בשלב זה. חכי עוד קצת, בסבלנות
ואם לא תקבלי אז תעשי בדיקת דם.

פּוֹנְג

New member
../images/Emo36.gifבבקשה לשרשר../images/Emo26.gif

חוזרת ומזכירה שאנחנו מבקשות לשרשר. אפילו אפשר לומר להתקמצן בהודעות חדשות. יש רק 20 הודעות חדשות בעמוד. כל הודעה חדשה דוחקת את קודמותיה לעמוד האחורי. אף אחד לא אוהבת למצוא את עצמה מאחור, לכן כשמדובר על אותו נושא, הנכן מתבקשות לשרשר

למעלה