שאלה...

krin88

New member
שאלה...

אני מאוד מתנצלת על ההודעה החדשה אבל..... מי הולך לתחרות רוכב השנה? איילת דיברה עם אמא שלי היום ואמרה לי שאני יוצאת... מישהו יודע איפה זה בכלל?

זה

בתל מונד כנראה! בעוד שבועיים! וכל ה15 הראשונים מכל מקצה עד מקצה 90 יוצאים... ממה שהבנתי!

TauraMan

New member
אני כנראה..../images/Emo20.gif

בתל מונד?? איך את יודעת?? לא כנות??

Sweet SuGaR

New member
תל מונד!? תחרות אינגליש../images/Emo12.gif

ובכנות יש עוד שבועיים את האליפות ילדים (עד גיל 16) ואליפות נוער (עד גיל 21)... ואוף!!!!! זה היה אמור להיות באודים!!! קקי:|

TauraMan

New member
לפני שנתיים האליפות היתה ../images/Emo20.gif

בתל מונד, לפי מה שהבנתי האליפות השנה בכנות....

Sweet SuGaR

New member
כן... אבל כבר שנתיים לא מקיימים שם

תחרויות... בגלל תשלום גבוה והמכשולים לפי מה שהבנתי

TauraMan

New member
הם אורווה של טיפולית..../images/Emo20.gif

לפני שנתיים האליפות היתה בארגון של אורות לירון-גוקי קלאב, הם היו אחראים להביא מכשולים.

טוי בוי

New member
חחחחח הצחק אותי

ג'וקי קלאב מכשולים מה הקשר...חחחח יש לנו איזה 13 14 מכשולים נורמללים לתחרויות ויפים אבל שיביא אותם???חחחחחחחחחחחחח

TauraMan

New member
יכול להיות שזה לא שלהם..../images/Emo20.gif

אבל הם היו אחראים לארגן מכשולים, אפשר תמיד להשכיר מחוות אחרות...

טוי בוי

New member
לא, זה שלנו...

פשוט לא משתמשים בהם חחח למה אני לא יודעת אבל כשהיה אצלינו 3 ימים מאמן מאיטליה אני חושבת הם שמו את המכשולים האלו והם יפים!!!! ושיחזור ישתמשו הם שוב...למה אני לא יודעת אם אין תחרויות אני גם רוצה שהיו עכשיו במנג' ולא בחוץ...פפפ

ScooBy

New member
לג'וקי יש יפה

מאוד מכשולי קפיצות לתחרויות... לפני איזה חמש שנים הם אירחו את אליפות הארץ בקפיצות.... אבל אז השכן, גינזבורג, שכולם שונאים... תבע את החווה ומאז אין שם תחרויות... ואני חושבת שגם שנה שעברה הם אירגנו כמה תחרויות של קפיצות בתל מונד....

Sweet SuGaR

New member
אוקיי

ילדים עד גיל 16... שמדורגים 105 ומעלה נראה לי... והמקצה הוא של 110 נוער זה עד גיל 21 מקצה של 120... זאת אליפות הארץ פשוט היא מופרדת משל הבוגרים...

מריושי

New member
אליפות בוגרים באופן רשמי היא

אליפות ישראל הפתוחה מכיוון שתנאי הקבלה הבסיסי הוא דרוג של 120 או 130 (לא זוכר בדיוק) ולא מוגבלת בגיל מינימום/מקסימום לדוגמא- באליפות שנה שעברה, השתתפה רוני אילן למרות שהיא היתה בגיל מתאים לאליפות נערים/נוער פשוט במהלך השנה היא השתתפה בדירוגים לשתי האליפויות בסוף החליטה להשתתף באליפות הפתוחה

Sweet SuGaR

New member
כן... זה מה שהתכוונתי...

שאליפות בוגרים היא האליפות הפתוחה... אבל באליפות נוער לא צריך להיות מדורג 120 כדי להשתתף בה?

מריושי

New member
אז ככה

חוץ מדרוג שנקבע בתחרויות דירוג כדי להשתתף באליפות הפתוחה צריך להיות מדורגים 130 לפחות נוער עד גיל 21 צריכים להיות מדורגים 120 וילדים עד גיל 16 אין הגבלה של דירוג

למעלה