שאלה

Alexco

New member
לא,

רשימת סניפי נוער מרצ (בהחלט יכול להיות שאני טועה והשמטתי\הוספתי סניפים): תל אביב רמת גן מודיעין * טבעון כפר קרע חיפה * רמת השרון הרצליה * כפר סבא * רחובות קריית אונו ירושלים נתניה רעננה אילת * - הסניף מחולק לקבוצה צעירה (ז-ט) וקבוצה בוגרת (י-יב)

Alexco

New member
אני שכחתי?

או שהמציאות שכחה?

TheSimon

New member
זהוי שורה מתוך שיר שבוצע כשבוע

לאחר רצח רבין ע"י ענבל בתכנית לזכרו של רבין, כיום ניתן למצוא שיר זה בדיסק ההקלטתו האחרונות שלה.

תגובה

היי ליטל, אין סניף של נוער מרצ בפתח תקוה, אבל פעילים מפתח תקוה מגיעים לפעולות ופעילויות השטח של סניף תל-אביב, לא תהיי היחידה שם מעיר הקודש. את מוזמנת ליצור קשר עם מרכז מרצ בטלפון-036360197 במסר ל"נוער מרצ" (המשתמש הזה) או עם יו"ר הסניף יונתן, מספר ה-ICQ שלו- 165388346 או אני אמיר, סיו"ר (מה, יש כזה דבר?)- 131616757 (הודעה זו היא העתק של הודעה של אמיר אשר מכילה טלפון של אדם פרטי האסור לפרסום בפורומים של תפוז) עמרי

תגובה של המדריכה של הסניף

שלום לך, אני המדריכה של סניף תל-אביב. כפי שאמיר כתב, אל תהססי לפנות אלינו. יש כבר שני פעילים מפתח-תקווה שמשתתפים בפעילויות השוטפות של הסניף. האם היית פעילה בזמן הבחירות בצורה כלשהי? מאיה (הודעה זאת נחמקה כיוון שהייתה משורשרת להודעה של אמיר)

Blondinit

New member
תודה עמרי

וסליחה על השרשור השגוי. אני בכל זאת בקושי קוראת או כותבת בפורום... מאיה

Blondinit

New member
ליטל מפ"ת

זה בסדר גמור. את ממש מוזמנת להצטרף. כאמור, פעילים מפתח-תקווה מגיעים לסניף תל-אביב (ולא כפי שכתבו פה, לסניף ק. אונו או רמת-גן). הפעולה הבאה היא ביום ראשון הבא בשעה 18:30, ומעבר לפעולה (דיון) עצמה, צפויים לפני כן לעלות כמה נושאים מעניינים ויוזמות חשובות. אם כבר יצרת קשר ישיר עם יונתן או אמיר, אני בטוחה שהם יודיעו לך פרטים אלה טלפונית בימים הקרובים. אם לא הצלחת ליצור עמם קשר, את מוזמנת להתקשר למרכז מרצ (טלפון באתר מרצ ואתר נוער מרצ) ושם יתנו לך את הטלפון שלי או של יונתן ואמיר. נשמח לראותך ביום ראשון. מאיה

Blondinit

New member
אני לא בטוחה

מה הנהלים פה לגבי טלפונים וכתובות. לכן אני מבקשת שתתקשרי למרכז מרצ שלדעתי אין בעיה לתת את הטלפון שלו ותשאלי - זה מאוד פשוט - 03-6360197. כשתגיעי - תראי בניין ולצידו מדרגות שיורדות למטה לגינה האחורית - תרדי במדרגות ותפני ימינה. שם הסניף, בטח תשמעי הרבה אנשים שעושים הרבה רעש
. אם תשאירי במרכז את מספר הפלאפון שלך, אני אתקשר אליך אישית ואסביר לך. נשמח לראותך בפעולה היום! מאיה

Blondinit

New member
תיקון טעות

רוני, אתה צודק. יש כבר שלושה פעילים מפ"ת (שבתקווה יגיעו לפעולה הקרובה?) ואם ליטל תצטרף יהיו ארבעה. מאיה

MoonShield

New member
גם אנחנו מקוים...

רק חבל שפעילים מסוימים מפ"ת צריכים לברר דרך פעילים אחרים מפ"ת שהפעולה עברה ליום ראשון (האומנם?)

Blondinit

New member
צר לי

שההודעות לא מגיעות לכולם. אני מציעה לפנות ליו"ר וסיו"ר הסניף בנושא זה. אני בטוחה שמדובר בטעות תמימה. על כל פנים, הפעולה אכן ביום ראשון, בשעה 18:30, ובאם נפגשים יותר מוקדם על-מנת לתכנן דברים ולהודיע הודעות - היו"ר או הסיו"ר אמורים להעדכן אתכם. מקווה לראותכם בפעולה וגם את ליטל, מאיה

למעלה