שאלה...

Bassman

New member
BULLSHIT

סליחה על ההתפרצות... אלף כל מה שחותכים זה לא מהאורך זה רק כיסוי... בית כל, זה לא רק יהודים הרבה נוצרים עושים את זה בגלל ההיגיינה (למרות שזה שטויות ולא באמת קשור)

guitar lan

New member
זה לא בול../images/Emo93.gif!

יש מחלה כלמיני דלקות שקורות לאנשים עם עורלה. אם למישהו יש עורלה זה לא אומר שתהיה לו את הדלקת אבל יש יותר סיכויים.

מצטבר שם כל מיני לכלוכים בעעע

גועל נפש... ואז יש שם כל מיני מחלות או מה שזה לא יהיה. והרבה עושים את זה לא רק יהודים.

א ו ד ם

New member
שאלה...

דוגרי אני קצת מתפדחת לשאול את זה.. אבל אני ישאל בכל זאת.. איך זין שלא עבר ברית מילה נראה !? ואל תתחילו לי בתיאורים אם אפשר תמונות להמחשה.. חחחחחח תודה מראש..

Shani R

New member
כנס לפורום "ברית מילה - בעד ונגד"

(כן, כן, תפוז פותחים פורום לכל שטות
) ויש שם כמה מאמרים, גם על העניין הרפואי, ותראה שזה בדיוק להיפך - יותר בריא לא לעבור ברית מילה.

Bassman

New member
הרבה אנשים מקעקעים את עצמם

זה לא אומר שזה טוב...

Bassman

New member
זה כן בולשיט...

כי תלמד את הילד לך למשוך את העורלה אחורה שהוא מתקלח ולשטוף שם קצת וזהו... לא צריך לחתוך ותעשה מה שזאת בהודעה לפני אמרה: כנס לפורום ההוא

Hypnotize

New member
דוחה ביותר!

ד"א לא ענית לי על השאלה... בהשראת מי החתימה?

א ו ד ם

New member
החתימה שלי !?

בהשראת סאבלימינל.. למה !??! (ואגב לא ראיתי ששאלת..)...

Hypnotize

New member
סתם רציתי לשאול אותך אם...

את לא חושבת שזה דבילי שהסיבה שאת גאה בארץ שלך היא בגלל סאבלימינל הממוסחר. שד"א פעם נורא אהבתי אותו, עכשיו כל הקטע של המושפעים ששמים מגן דוד ואומרים "עם מגן דויד עד יומי האחרון" רק בגללו, ממש מרגיז.

Hypnotize

New member
ד"א את לא חייבת להגיב. אני לא באה

להתווכח איתך.. ובטח שלא לריב איתך על כמה סאבלימנל שווה או לא שווה.

א ו ד ם

New member
אני יגיב אבל לא במטרה להתווכח איתך.

אני אישית חושבת שהבן אדם גדול ויש לו פווול שירים עם משמעות.. מה שכן אני כן הולכת עם מגן דוד כבר 5 שנים... ולא בהשראתו.. ממש לא.. מאז ומתמיד התגאתי בהיותי יהודיה ובבת מצווה קיבלתי מגן דוד מסבתא שלי ומאז הוא איתי.. והוא השאר איתי "עד יומי האחרון"...!!!

Hypnotize

New member
אוקיי. ../images/Emo13.gif

בסדר... רק מה שבטוח יש הרבה מושפעים. וזה מרגיז, במיוחד כשמדובר בציונית... להיות ציוני רק בגלל זמר זה לא אמיתי.

Kevin Smith

New member
תסלחי לי שאני מתפרץ ככה , אבל ...

אם זמר הצליח לעורר ציונות באנשים , ולגרום להם להסתובב עם מגן דוד , ולהתגאות בסמל שלנו , אז אני לא רואה בזה שום פסול אני כן מסכים איתך בקטע של הצבועים , שהולכים עם מגן דוד , רק בגלל שסבלימינל הולך איתו ... כאילו , כדי להזדהות עם הזמר , זה באמת דפוק . אבל מי שהשירים הללו עוררו אצלו את הציונות , אז אני לא רואה בזה שום פסול וסליחה שזה לא קשור לפורום , פשוט סתם ראיתי את ההודעה ובא לי לכתוב

Hypnotize

New member
אתה בכלל לא מתפרץ ואני גם לא מבינה

למה אמרת את זה כי זה בדיוק מה שאני אמרתי... אין בעיה עם אנשים ציוניים. יש בעיה עם כאלה שמושפעים מסאבלימינל ובשבילם מגן דוד זה אופנה..

liran b

New member
אהה אני בדעה שלך!

למרות כל אהדתי ואהבתי לסבאלימינאל והצל. נכון יש להם שירים פצצות לגבות ופיצוצים לביצים. ויש להם שירים בעלי משמעות ציונית בעיקר צבאית... הרבה שירים מדברים על צבא בדרך זו או אחרת.. אבל זה לא מה שאמור לגרום לציונות אצל בני עם ישראל. ציונות באה מאהבה למולדת. רצון לחיות במולדת שלך שהיא ישראל. זה שיש לה במקרה זמרי היפ הופ (ראפ) טובים שמעבירים ציונות זה בונס.. בקיצור אחלה שירים אחלה זמרים ואחלה מוזיקה!

Bassman

New member
מה הבעיה עם אנשים שמושפעים?

הם מושפעים קצת וזה עובר אבל מותר להיות מושפע מדברים. כן אני אוהב סאבלימינל, לא אני לא הולך עם מגן דויד. כן אני אוהב ריימשטיין, לא אני לא גרמני. כן אני מת על רפסודי ולא אני לא הולך לצוד דרקונים (למרות שזה יכול להיות נחמד) הקטע הוא: אני בטוח שאם תסתכל/י טוב טוב על עצמך תראה שגם אתה מושפע ממשהו... מצטער אחי/אחותי, אבל את/ה אנושי/ת... חיה חברתית וכל הבולשיט הזה אתה לא חי בלי השפעה חיצונית מצטער על ההתפלספות... בוקר לפני מתכונת במתמטיקה

למעלה