שאלה

The Sandman

New member
מממ ממש לא

תמיד יוצא שפעם ראשונה מבאסת פשוט תפסיקו להכין לעצמכם תיקוות לגביי פעם ראשונה שהכל יהיה מושלם והכל. גם אצלי לא היה מושלם גם לא נשיקה ראשונה וגם לא איבוד בתולין. שיעשה מה שטוב לא. רק תמיד תזכור! אל תעשה סתם משהו שתתחרט אחרי זה סתם יבאס אותך תחשוב לפני זה... יום טוב לכם עפתי לבית-ספר..

ShAkaTArShA

New member
אפשר לדעת למה החלטת

שזונה היא תמיד מחבר העמים?! אנשים כמוך Makes me sick

EverMan

New member
לא פעם ראשונה ולא בכלל !

לא שוכבים עם זונות ! נקודה ! הפעם הראשונה אולי לא תהייה מושלמת,אבל היא לא תהייה דוחה כמו לשכב עם מכונת זרגים מהלכת.

Bassman

New member
פעם ראשונה-

לדעתי לא צריכה להיות מאהבה, כדי לא לתלות תקוות ואז להתאכזב אבל בטח שלא עם זונה....

SMG

New member
אם לפחות הפעם הראשונה לא מושלמת..

אז שתהיה מאהבה.. עם מישהי שאכפת לה ממנו ולו אכפת ממנה.. זה כבר חצי הדרך למושלם..!

toolyr

New member
שאלה

אני בן 16 ומת לעשות את זה. יש איזה מקום עם או נערות ליווי שעושות את זה עם גיל צעיר?? מישהו ניסה פעם?

icy rain drop

New member
למה אי אפשר מאהבה??

להפך, ככה, כשיש בעיות, בן/ת הזוג האוהבים מבינים ומתחשבים... אז אולי זה לא יהיה הסקס הכי טוב בעולם לפחות זה יהיה עם מישהו שאתה אוהב... והוא אוהב אותך ולא חייבים לתלות תקוות בפעם הראשונה אם היא מאהבה להפך אתה יכול לתלות תקוות גם בפעם הראשונה עם זונה... או להיות מוכן שזה לא יהיה מושלם אבל כן מאהבה

Bassman

New member
לא אמרתי אי אפשר

אמרתי לא צריך זאת אומרת לא צריך לשמור את עצמך

Gum Cigarettes

New member
אחד החברים שלי לשעבר עשה

את זה כשהוא היה בערך בגילך והתחרט על זה כל כך אח"כ... אני לא יכולה להגיד לך מה לעשות או מה לא לעשות, אבל.. לא מומלץ.

הוא לא שאל אם לעשות או לא!

תתחילו לשים לב מה שואלים אותכם! לא שאלו אותכם אם כדאי ללכת לזונה,נערת ליווי,פרוצה וכו'... הבחור הפאטתי שאל אם יש מקום ששם יוכל לקבל מין תמורת תשלום למרות גילו הצעיר (קטין). אז הנה תשובה רצינית: אני לא יודע מאיפה אתה בארץ אח שלי. ואני גם לא יודע אם אתה נראה בן 16, נראה פחות או שאולי אתה נראה יותר. בעקרון לא כדאי ללכת למכון עצמו בגלל ששם באמת יכולים לא להכניס אותך. אבל אם במקרה אתה כן מעוניין ללכת למכון - תצטייד בחברים גדולים ממך שגם נראים גדולים ותתלווה אליהם ופשוט תבחר את הנערה החביבה עליך. כל מכון שכתוב בדפים האחוריים בעיתון יכניס אותך. יעלה בין 150-350 תלוי באיזה שעה אתה מגיע. מה שאני הייתי עושה במקומך (אבל בחיים לא הייתי מגיע לשם, אל תדאג) זה פשוט להזמין נערת ליווי למקום פרטי: בית, בית של חבר,מלוןאו כל מקום בטוח אחר. העסק הזה זה בין 250-6,000שקל תלוי מאיפה מזמינים. והאפשרות הכי פחות אידיאלית זה ללכת לזונת רחוב - בד"כ מפוזרות ברחובות בשעות הלילה, מזהים אותן על פי לבוש מאוד חושפני, לפי זה שהן עומדות ומחכות לטרמפ ולפי מבטא רוסי (GAVARIT PO RUSSKY)
העסק עולה 50 שקל! לא יותר!!!!!!!!!!!! וכמובן שבכל אחת מההמלצות הנ"ל אני מחייב אותך אישית לשים קונדום! ואם איידס לא מפחיד אותך אז פשוט תלך עם המחשבה שיכול להיות שאבא שלך היה אצלה קודם, ואני בטוח שלא היית רוצה לעבור בכוס כזה בלי הגנה!

../images/Emo18.gifואווו פתאום שמתי לב../images/Emo18.gif

ההודעה שלי מה זה מפורטת! כל הכבוד לי! רמה גבוהה שווה! אני אכתוב על זה חיבור בבגרות... מנהלים - ממליץ לתייק את זה בתור "מאמר על שרותי מין בתשלום"

EverMan

New member
מכיוון שמוסד הזנות בישראל

הוא לא חוקי בעליל , ומשום שאסור לפי חוק ללכת לזונות , לא , לא נעלה את זה למאמרים. ולנער שפתח את ההודעה , אתה בסה"כ בן נוער. ללכת לזונה זה הדבר הכי מגעיל שאתה יכול לעשות. באותה מידה אתה יכול לקנות בובת גומי , תשלם פחות לפחות. זונה היא לא יותר מאשר בובת גומי אנושית. ואני לא יודע מה איתך - אני אישית לא הייתי רוצה לגעת במישהי שהיו בתוכה מאות אם לא אלפי גברים והיא כמו מכונה חסרת אנושיות. שעושה הכל בשביל לקנות עוד מנה של סם , ושתהיה מעליה היא רק תחכה שתגמור עם מבט קר בעיניים תיקח את הכסף ותגיד לך להתראות. יחסי מין הם קודם כל קשר אינטימי , הם קודם כל משחק חם בין בני זוג , הם קודם כל כוללים חרמנות הדדית משני בני הזוג.

EverMan

New member
או , סלח לי על ההבדל הכה מהותי

בין מין מסחרי לזנות (?!)

למעלה