שאלה

mr nice guy

New member
שאלה

אוקיי נצא מנקודת הנחה שאין אלוהים, למרות שקיימת בי אמונה. איך תסבירו סיאנס? נכון זה לא אומר שיש אלוהים אבל זה אומר שיש חיים או רוח כלשהי אחרי המוות לא? כי שמעתי חוויות ולא סתם של כאלה שמתיימרים ליחצן אותם גם מאמא של חבר שאין לה שום סיבה לשקר. או שאתם מפרידים את שני הדברים- אמונה בדת ואמונה של חיים לאחר המוות?

preacher

New member
אנחנו גם לא מאמינים בסיאנסים

לא ראיתי שום עדות אמינה לסיאנסים. הכל עבודה בעיניים.

neko

New member
אם שמעת פעם על איזה אחד "הודיני",

אז אתה אמור לדעת שמה שהפך אותו מפורסם אפילו יותר מהטריקים של ההשתחררויות היה חשיפת עושי הסיאנסים ומגשרי הרוחות למיניהם כשרלטנים. חוצמזה, אף אחד מעולם לא הצליח להוציא את המיליון דולאר מהידיים של ג'יימס ראנדי (ראה קישור), מה שמוביל אותך להניח שהכל שטויות.

Uranium

New member
לא הבנתי מה הקשר?

גם אם יש דבר כזה סיאנס באמת?,נגיד ש..... גם אם יש רוחות, יש מתים שחיים, יש עולם אחרי המוות, יש כישופים ויש אנרגיות וכל זה?????? לא הבנתי מה זה אומר לנו על אלוהים? האם הוא קיים או לא?, גם אם יש מתים, אז כנראה הם כמו החייפם, לא יודעים ולא קשורים לאלוהים, וכנראה הם שואלים את עצמם את אותן שאלות ששאלו בחיים, אם הן קיימות כמובן. אני מאמין ואוהב הרבה דברים שקיימים ברוחניות, אך הקשר לאלוהים, אצלי מיתקשר לדברים אחרים.... זאת אומרת שברוחניות יש הרבה דברים שמעידים על קיום האלוהים (כמו תורת הקבלה למשל), אבל אני אומר שישנן סיבות אחרות לכך שהדברים האלה מעידים על אלוהים, זאת מעין תורה שפיתחתי בעצמי, אני גם יכול להסביר לך קצת עליה אם את/ה רוצה, פשוט עכשיו אין לי כוח, ובקשר לסיאנס, בת'כלס, לא מצאתי את הקשר שלו לאלוהים.....

המכנה המשותף הוא

אמונה בכחות מסתוריים, "מחוץ לטבע" (למרות שיש מגדירים: אלוהים=הטבע). (ולא שאני כל בטוח שאתה קורא בכלל מה שכותבים כאן אחרים).

Uranium

New member
ברור שיש מכנה משותף....

אבל אני לא מאמין בו..... וחוץ מזה, מה זאת אומרת שאני לא קורא מכתבים של אחרים?

מי זה "בו"? במכנה המשותף? ../images/Emo13.gif

רציתָ לומר "באלוהים". האמנם בסיאנסים כן? ובניתוחים פיליפיניים? ובכיפוף מזלגות בכח הרצון? לא אמרתי "מכתבים של", אלא: "מה שכותבים". עובדה שלא התייחסתָ לציטוטים שהבאנו לבקשתך, ופרט לציטוט שלי שכל כך הטריד את uuuaaa (הדתי!) הנכבד.

למה???

New member
סיאנסים למינהם...

תנסה פעם לעשות סיאנס ו"לקרוא" לאדם חי במקום לאדם מת... התוצאה תיהיה אותה תוצאה... אני מניחב שאפשר ללמוד מזה משהו... אלכס...

למעלה