שאלה.........

SickAgain

New member
אמממ...

כך את LA Woman המדהים של הדורס... שבראשו Changeling כמובן.. כך את Are You Experienced של הנדריקס... כך את The Crazy World of Arthur Brown של Arthur Brown :) כך את...סרג'נט פפר, כמו שהרבה הזכירו, אם כי מבחינתי הוא לא פסיכדליה ..יותר ביטלס פשוט- ענק.. כך את הראשון של הצ'רצ'ילים... הפסיכדליה בשיאה! :) כך את ג'פרסון או את Quicksilver או כל דבר טוב מהתקופה. ועוד ממש ממש המון דברים שאני מכיר ושלא שמעתי עליהם מעולם השאלה אם שמעת פלוייד, אתה מחפש פסיכדליה או יותר פרוג שכזה...

country joe

New member
הנה כמה סגנונות פסיכדליה:

בלוז רוק פסיכדלי - electric flag, big brother and the holding company גאראז' פסיכדלי - electric prunes, seeds אסיד רוק - iron butterfly, vanilla fudge פולק רוק פסיכדלי - byrds, donovan והנה להקות מכמה ערים חשובות: סאן פראנסיסקו - jefferson airplane, country joe and the fish, grateful dead (early) לוס אנג'לס - doors, love, clear light טקסס - 13th floor elevators, moving sidewalks המחתרת הלונדונית - pink floyd, soft machine, tomorrow, arthur brown בוסטון: ultimate spinach, beacon street union, phluph listen.to/dalia - אתר של מגזין הפסיכדליה שלי (אני לא מצליח לעדכן אותו משום מה).

country joe

New member
וכדי ללמוד על הפסיכדליה

יש במאמרים בפורום שתי כתבות על הסגנון.

country joe

New member
אה

אמרת ששמעת את כל האלבומים של הפלויד - אבל התקופה הפסיכדלית שלהם נגמרה בסביבות 72/3, לפני היציאה של דארק סייד.

Nir of GondoliN

New member
לפני..

72/73 הם כבר נטו אז לסגנון המתקדם (יחסית) של הצד האפל. אני חושב שאטום הארט מאדר שיצא בשנת 70 היה נקודת המפנה

country joe

New member
הקדמתי אותך ../images/Emo13.gif

כתבתי מאמר למאה אלבומי המאסט, ועוד הרבה למגזין שלי.

מאוד מאוד כדאי לקרוא את המגזין

ג'ו עושה שם עבודה נפלאה, המגזין הרמה גבוהה מאוד, מסוג הדברים שאתה קורא ולא מאמין שזה בעברית ולא באנגלית, אין עוד כאלה בארץ. פעם אחרונה שהייתי שם היה אפשר להשיג את הגליון השלישי בקצת אחרת בת"א.

country joe

New member
תודה ../images/Emo9.gif

ואפשר להשיג אכן בקצת אחרת, וגם באוזן השלישית וקדמת עדן, וגם דרכי כמובן.

OzzzzzY

New member
../images/Emo51.gifלכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עזרתם לי מאוד...!!!!!!!

למעלה