שאלה...

kapit

New member
שאלה...

פספסתי את אחד הפרקים בגירסה העברית שדווקא בקשר אליו תהיתי די הרבה זמן... ראיתי באחד הפרקים בגירסה האמריקאית את הפרק בו מקיטה חזר לחיים וראה שגוקו הוא סופר סיאן ואז אמר לו: "Goko, you dog..."
מה הוא אמר לו בגירסה העברית? תודה!

kapit

New member
אופס! התכוונתי שהוא אמר קקרוט..

הוא לא קרא לו אף פעם גוקו...

son maya

New member
בגירסה אנגלית יכול להיות שלא..

בעיברית יצא לו אולי פעמים לקרוא לו גוקו

פראשקה

New member
אתה רואה רילסטין איך שלא קוראים לך:

הרבה ילדים אומרים שאתה אנטי פה ועם אתה אומר שזכותך להביע את דעתך גם אני הבעתי את דעתי אז שתוק! אני חושב שמאקיטה!!!! הרבה יותר יפה מווג'יטה ושקרירין הרבה יותר יפה מקרילין ושפיקורו הרבה יותר יפה מפיקורו ושהגרסה העברית שולטת עם כל הצלילים היפים שיש יכול ליהיות שיש את הצלילים האלה בגרסאות אחרות לא שמתי לב ולדעתי לא צריך להוריד פרקים אלה ליראות ערוץ הילדים והם צודקים כימעט כל הודעה שלך זה קללות וכל מיני דברים לא טובים זהו עד היום פפפפפפפפפפפפפפרררררררררררראאאאאאאאאאאאשששששששששששקקקקקקקקקקקקהההההההההה הררררררררררררוווווווווווווווסססססססססססייי!!!!!!!!!!! גייה גייה גייה גייה!

הערה קטנה

אמרת: "ושפיקורו הרבה יותר יפה מפיקורו"... כנראה יש לי בעיונת בקליטה, אבל, מה?

kapit

New member
../images/Emo122.gif לא איכפת לי מהשמות שלהם!

שאלתי שאלה שונה לגמרי. האם מישהו יודע מה הוא אמר בפרק ההוא? הוא אמר משהו דומה? כמו "קקרוטו, כלב שכמותך"? ("kakarot, you dog") או שהשם שינו את זה למשהו כמו "איזה כיף לך! אתה סופר סיאן!"

הוא אמר (אני חושב)

אתה הסופר סאייאן האגדי! אולי הוא אמר סאייאה, לפעמים הם אומרים סאייאן ולפעמים סאייאה...

Shazamit

New member
מסכימה

אני גם חושבת שהוא אמר משהו בסגנון הזה, כמו: "עשית את זה! אתה סופר סאייאה"... בערוץ הילדים לא יתרגמו את זה לכלב או חיה או ענק או לא יודעת, משהו בסגנון... לא חושבת...

kapit

New member
תודה לכם ../images/Emo163.gif

אז ניחשתי נכון :) שיערתי שהם לא יגידו "כלב שכמותך" אבל זה היה יכול להיות מצחיק אם הם כן היו אומרים את זה

עלית לי על העצבים!

עוד פעם אחת אתה קורא לי "רילסטין" אני מפוצץ אותך! שלא תעיז לבוא למפגש פורום הבא יא דיסלקט! או שאתה דיסלקט או שאתה סתם קוקסינל בן שלוש שלא יודע לכתוב! איך "רייסטלין" דומה במשהו ל"רילסטין"?! מה, אני אקמול?! וטלמה אתה לא משרשר למקום הנכון?! ואיפה רוי כשצריכים אותו?!

פראשקה

New member
ריסטלין::::: שמע:

אתה סתם חושבאת עצמך בפורום הזה אתה כועס על יותר מדי ילדים פה אתה חושב את עצמך אתה רוצה לחסום אחרים וצריכים לחסום אותך!!!! אתה כל הזמן מזלזל ומקלל וחושב שהדעה שלך היא הדעה הנכונה אז די כבר הבנו אותך סתום ותתחיל לשנות את צורת ההתנהגות שלך!! ריסטלין = ליסטרין ככה באמת קוראים לך רילסטין מאגר איזה שם מפחיד לי קוראים עומד דוד הכינוי זה פראשקה אני מקווה שזה לא השם האמיתי שלך עד לכן פראשקה

frodo1

New member
תרגיע, חבוב

לכל אחד יש זכות להגיד את הדעות שלו באיזה צורה שבא לו! ואתה אל תהיה כל כך עוין, ותתחיל לקחת ריטלין, יצור לא רגוע שכמותך. כל אחד יכול להגיד מה שבא לא אם זה מה שהוא מרגיש. אפילו לי יש זכות להגיד עכשיו שלדעתי אתה ממש לא חברותי (ובאמת דביל, לפי איך איך שכתבת את השם שלך). ובקשר ל: "אני מקווה שזה לא השם האמיתי שלך". תגיד לי, אתה מטומטם?

Gohan

New member
אני ממש לא רוצה להיכנס לזה, כי..

זה ממש לא מעניין אותי, אבל מה דעתכם על לקרוא לכל אחד בשם האמיתי שלו? רעיון פרוע, אני יודע, אבל תנסו

נאחסית

New member
פראאאשקקהההה!!!!!

אוליי הויכוח הזה הוא לא ענייני אבל אני בכל זאת אדחף כי מה לעשות- אני דוחפית פראשקה, תקשיב. אתה לא חושב שאתה קצת מגזים לגבי רייסטלין?? וחוץ מזה, אני לא מבינה. אתה אומר שהוא כל הזמן מקטר ומתעצבן... ונכון, רייסט הוא לא הבנאדם הכי רגוע שקיים, אבל בסדר!! חוץ מזה, שים לב מה אתה עושה כל הזמן בפורום- מקטר שזה לא טוב לך וזה לא טוב לך... אבל אין מה לעשות! ומצטערת אם אני תוקפת אותך, אבל זה קצת מוגזם! חוץ מזה, סתם שאלה- "עד לכאן פראשקה" זה אומר שיהיה המשך, נכון? אני מקווה שלא, כי נמאס לי מהקיטורים האלה. עצה: ככה הפורום! קבל אותו כמו שהוא, או שלא תקבל אותו בכלל! =\

kapit

New member
מצחיק איך שתמיד הודעות שאני משאירה

בפורום גורמות למריבות שבכלל לא קשור לנושא ההודעה שלי אנשים אוהבים לפרוק את כעסם אחד על השני בהודעות שאני פותחת... האם יכול להיות שזהו רק צירוף מקרים?

למעלה