שאלה ... למשהו פה יש windows xp אם כן מישהי יכולה לשלוח לי את התוכנה שנכנסים איתה לצ'אטים
L Little Dyke New member 24/4/03 #1 שאלה ... למשהו פה יש windows xp אם כן מישהי יכולה לשלוח לי את התוכנה שנכנסים איתה לצ'אטים
¥ ¥EleVatioN¥ New member 24/4/03 #2 מישו*../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif יש פה גם בנים ומה את מתכוונת התוכנה של הצאט?
L Little Dyke New member 24/4/03 #3 אממ... צריך תוכנה מיוחד בשביל שאני יוכל להיכנס לצא'ט ... את יודעת מאיפה אפשר להוריד אותה ? או שיש לך אותה ותוכלי לשלוח לי ?
אממ... צריך תוכנה מיוחד בשביל שאני יוכל להיכנס לצא'ט ... את יודעת מאיפה אפשר להוריד אותה ? או שיש לך אותה ותוכלי לשלוח לי ?
¥ ¥EleVatioN¥ New member 24/4/03 #4 התוכנה הזאת...../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif זה אם את פעם ראשונה נכנסת לצאט אז צריך לחכות קצת הרבה נכון? ואז יש מן חלון אז את צריכה ללחוץ על כן או yes [מה שנוח לך ] וזה מוריד...
התוכנה הזאת...../images/Emo129.gif../images/Emo156.gif זה אם את פעם ראשונה נכנסת לצאט אז צריך לחכות קצת הרבה נכון? ואז יש מן חלון אז את צריכה ללחוץ על כן או yes [מה שנוח לך ] וזה מוריד...
P pinoki New member 25/4/03 #5 אם זה לא מצליח לך... תשאלי בפורום הצט.... אני בטוחה שיש להם שם פיתרון...