חח, נשבעת זאת הודעה אחרונה שלי לא בדקתי אותם אחד אחד, אבל אלה מתיימרים להיות שירים על פורנו וסקס.
N NeMy New member 21/4/03 #21 חח, נשבעת זאת הודעה אחרונה שלי לא בדקתי אותם אחד אחד, אבל אלה מתיימרים להיות שירים על פורנו וסקס.
E EverMan New member 21/4/03 #22 למה הודעה אחרונה ? ../images/Emo46.gif חלילה ! ברוכה הבאה וחסר לך שאת לא נשארת
N NeMy New member 21/4/03 #23 כי אני לא כאן בדרך כלל.. הגעתי לכאן במקרה מכרטיסישי של מישהו, ראיתי שאלה שאני יודעת עליה את התשובה, וזהו.. אןי לי מה לתרום, באמת.
כי אני לא כאן בדרך כלל.. הגעתי לכאן במקרה מכרטיסישי של מישהו, ראיתי שאלה שאני יודעת עליה את התשובה, וזהו.. אןי לי מה לתרום, באמת.
E EverMan New member 21/4/03 #26 לא נורא ../images/Emo13.gif תישארי , תלמדי , מקסימום שיהיה מה להוסיף - תוסיפי זה בראש ובראשונה פורום חברתי
לא נורא ../images/Emo13.gif תישארי , תלמדי , מקסימום שיהיה מה להוסיף - תוסיפי זה בראש ובראשונה פורום חברתי
N NeMy New member 21/4/03 #25 *צוחקת* שיו, אני באמת מצטערת, אבל נזכרתי שיש גם Ken Kaniff, גם של אמינם.. למרות שזה בסגנון שונה טיפה *גיחוך*.
*צוחקת* שיו, אני באמת מצטערת, אבל נזכרתי שיש גם Ken Kaniff, גם של אמינם.. למרות שזה בסגנון שונה טיפה *גיחוך*.