שאלה

• פותח הנושא 5000
  • פורסם בתאריך

luka

New member
לא לא ולא

לדעתי שמתים אז שהו, לא קורה כלום, הגוף נשאר באדמה, סיכמתי עם כמה אנשים שאם נגיד אני אמות אז אני אודיע להם אם יש חיים אחרי המוות...

חיחי

חברה שלי מאוד מפחדת מדברים כאלה, של למסור דברים מהעולם שמעבר- אני מבינה אותה, זה מפחיד. פעם חשבתי שלפני שאני אתאבד אני אכתוב פתק קטן שעוד נדבר או משהו כזה, כמו שהיא השביעה אותנו לא לעשות- רק כדי לסיים את הבדיחה הזאת בצעקת מטומטם, אבל לא מספיק הצקתי להן כשהייתי בחיים?

N0

New member
בטח שכן...

מצד שני N0 מאמין בדברים כל כך יותר ביזארים מזה שאולי זה לא כל כך נחשב... N0

MOR@N

New member
תשובה :)

אני מאמינה!!! לא יודעת אם זה מעניין אותך אבל יש לי סיפור דיי מעניין על זה אחותי היא דתייה והולכת לשיעורים של רבנים היא היתה בשיעור של רב שעושה היפנוזה והיתה שם מישהי שלא האמינה בגלגול נשמות אז הרב ביקש מתנדבת והיא התנדבה (זאת שלא האמינה) בקיצר הוא הוריד אותה 10 שנים אז היא התנהגה כמו בת 16 אחכ הוריד עוד 10 התנהגה כמו בת 6 לאחר מכן עוד 10 הקול שלה נהפך להיות כול עמוק והיא צעקה ``אל תרו בנו ,אל תרו בנו`` הרב שאל אותה מה את רואה והיא אמרה שהיא בתוך בור הוא החזיר אותה לגילה והיא יצאה מאושרת ואמרה לכולם אתם רואים לא היה כלום ואז היא שמה לב שבעצם כולם מסתכלים עלייה בהלם ושאלה מה קרה אז סיפרו לה שהגלגול שלה הוא של מישהי שהיתה השואה.....והיא כמובן לא האמינה עד שהשמיעו לה את הקלטת שבא היא צרחה היא נכנסה להלם . זהו אני מקווה שלא שעממתי אותך ביי מורן.

flowr..

New member
אבל למה את חושבתששיעממת?

זו הודעה מעניינת ואני אף פעם לא שמעתי על דבר כזה.

למעלה