שאלה

flitzeR1000

New member
שאלה

באופניים שיש מקדימה 2 גלגלי שיניים ומגן גלגלי שיניים אפשר להוריד את המגן ולהוסיף את הגלגל שיניים השלישי

AviMiller

New member
בעיקרון כן...

אצלי גלגל השיניים הגדול הפך להיות מגן...ככה שאם אתה עושה פרירייד עדיף כבר לשאר עם המגן.

flitzeR1000

New member
אז...

אפשר להוריד את המגן גלגלי שיניים להוסיף את הגלגל שיניים החסר ולקנות מגן גלגלי שיניים ששמים בלי קשר להורדה של הגלגל שיניים נכון

itayuri

New member
לא בהכרח

אני זוכר שניתקלתי באינטרנט איפושהוא (ואני ממש לא זוכר איפה) ב בשגארד (מגן פלטות) שמתלבש מעל הפלטה הגדולה ועשוי ממתכת , אבל לדעתי לא מוכרים אתו בארץ וחוץ מזה שאתה מאבד את אחד היתרונות של בשגארד והוא מרווח גחון יותר גדול , בנוסף לכך אני בכל אופן ממש לא מרגיש בחסרון הפלטה גדולה , תנסה ליבדוק עם עצמך (כשאתה רוכב) כמה פעמים אתה באמת משתמש בפלטה הגדולה (או אם אין לך אז מרגיש צורך להשתמש) כשאתה שומר על סיבובי רגליים במהירות יעילה (כלומר מהר - 90 סל"ד). איתי

דווקא כן מוכרים בארץ דבר כזה.

בשופ הרים מוכרים מגן שלא צריך לוותר בשבילו על הפלטה השלישית. אני חושב שגם ככה לא משתמשים הרבה בפלטה השלישית, אז בשביל מה בכלל אתה מתעקש לא לוותר עליה? זה סתם מוריד את המרווח גחון ולא מוסיף הרבה. אבל בכל מקרה, המוצר קיים: http://shop.harim.co.il/product_info.php?cPath=61_63&products_id=119

flitzeR1000

New member
בשביל מהירות...

אני נוסע הרבה בירידות אז שיהיה יותר מהר...

LCX

New member
ואם אני יוריד את הגלגל שיניים הקטן-

זה יועיל לי במשהו? אני יוכל להעביר את הבינוני למקום של הקטן ואת הגדול למקום של הבינוני ואז לשים מגן? אצלי הגלגל"ש הקטן תמיד לא שימושי! אני אף פעם לא רכבתי על מהלך כזה! אפילו בעליות לירושלים... לכן חשבתי לחסוך כמה גרמים ממשקל האופניים... האם זה אפשרי או שאני רק חוסך משקל בזה שאני יוריד את הגלגל"ש הקטן.(בלי להוסיף מגן) לירן.

למעלה