שאלה

Silver Surfer

New member
עוד שאלה

מישהו יודע מה הפירוש של "לימפ ביזקיט"? מישהו אחד אמר לי שזה שם של משחק עם ביסקוויטים ומישהו אחר אמר לי שזה על שם זקן אחד שפרד קרא לו ביזקיט והוא היה צולע ומישהו אחד אמר לי שזה על שם הכלב של פרד שהיה צולע... מישהו יודע מה הפירוש האמיתי?

Yoda Killer

New member
The Admin to the rescue

אם היית קורא חלק מהשרשורים בדף הראשון של הפורום היית מוצא את התאריך. בכל זאת, זה צפוי להגיע לישראל בסביבות סוף מאי-תחילת יוני. שני הסיפורים שסיפרת לא נכונים. זה הסיפור הנכון: כשהלהקה רק התחילה את הדרך, אחד מחברי הלהקה(אני חושב שזה היה ג'ון) הגיע לחזרות אחרי נסיעה במכונית, וכשהוא הגיע הוא אמר להם שהוא מרגיש כמו ביסקוויט צולע(או באנגלית Limp Biscuit), כולם צחקו והם החליטו לקרוא ככה ללהקה רק עם שינוי קטן, Limp Bizkit, אל תשאל אותי למה הם הכניסו את ה-Z, אבל בטוח שזה נשמע יותר טוב.

SkateX

New member
אם אנחנו כבר בשמות...

למה KoRn נקראים ככה? ובלי תשובות כמו ''לג'ונטן דיויס יש אובססיה לתירס''!!!! ולמי ששואל את עצמו למה לעזאזל אני שואל על קורן זה בגלל שאין להם פורום! ולימפ ביזקיט זה הכי קרוב שיש...

Yoda Killer

New member
מצאתי באתר...אם תרצה אני אתרגם

It was because at a party which Jonathan Davies (the bands singer) was at, there was a joke going around about two gay guys, who were eating out eachothers *****, and one of them blue **** on the others face, and he opened his mouth and there was corn kernel on it. Also because its a cool name, and David (the drummer) says its because of the way it shows how it doesn't matter what your band is called. Jonathan decided it should be spelt like that because it is sort of how a small child might spell Corn.

LB 182

New member
קורן עם קיי זה לא תירס....

קורן עם סי זה תירס וקורן עם קיי זה יבלת אם אני לא טועה....

s k 8 e r

New member
אודי! מה קורה שחורי? אז ככה...

שהם אומרים קורן הם מתכוונים ליבלת, אבל גם יבלת כותבים עם האות "סי"... הם עשו בכוונה שגיאה כי זה מזה "מאאאגניב!" וזהו... מקווה שעזרתי...

למעלה