שאלה!

מישהי17

New member
שאלה!

היום היה לי שיעור ספרות(מורה ממש ממש ממש משעממת), וסתם קראנו סיפור ופתאום בלי קשר היא שואלת אותנו מה הדבר הכי אינטימי בין גבר לאישה והתחלנו לדון בזה. רוב הכיתה אמרה שזאת נשיקה- זאת דעתי גם, וחלקם אמרו דברים אחרים. אז אנשים מה נראה לכם הדבר הכי אינטימי בין גבר לאישה?

PsiChO

New member
אין פה מקום לשאול בכלל... התשובה ברורה

הדבר הכי אינטימי בין גבר לאישה זה נשיקה. חק וחלק. אין דבר יותר אינטימי בין שני אנשים. חלק יגידו לקיים יחסי מין... אז תסבירו לי למה זונות מקיימות אבלבלי נשיקות בפה (ראיתי את זה פעם בסרט אל תקבלו רעיונות מוטעים). אין דבר שיותר מסמל אהבה בין גבר לאישה מנשיקה תשוקתית. אין פשוט אין. נשיקה - הדרך שבה האהבה מתבטאת הכי טוב.

JUVENTINI

New member
לפי דעתי..

נשיקה היא אכן ביטוי טוב לאהבה .. אבל קיום יחסי מין הרבה יותר סמלי .. התייחדות שני הגופים לגוף אחד .. :)

N0

New member
אוף...

(אני רואה בדיוק שתי הודעות ואז יש ארור ASP מסריח !) הדבר הכי אינטימי בין גבר לאישה (לדעת N0 כמובן) זה לישון ביחד. תחשבו על זה שני אנשים שיכולים לחלוק אחד עם השני את אותו מזרון ולנתק לחלוטין את החושים שלהם לכמה שעות כשהם יודעים שיש לידם עוד מישהו , זה אינטימי . N0

flowr..

New member
זה בסדר,

גם אני רואה את הכיתובית עם ה``Error``, גם זאת הפעם הראשונה שבכלל הצלחתי להכנס לפורום כל היום. אגב, נחמד מה שאמרת, אבל כשהאנשים ישנים הם די שוכחים מהבן אדם ששוכב לצידם...

flowr..

New member
ושכחתי....

כדי לראות את כל ההודעות בפורום תלחץ על הכפתור בצד שמאל למעלה (``הממשק הישן``) שיוביל אותך לעיצוב הישן של הפורום, שעובד. (רואים? למדתי משהו!)

N0

New member
N0 עמד לרשום פה N0 נרקיסיסטיות לא...

N0 חבב את הכפתור הזה כשהו משתמש באופרה אבל אין מה לעשות אין לו כח לחכות שנה עד שכל דף יפתח הוא יחכה שיתקנו את הארור . N0

נעל

New member
זו תשובה יפה לשאלה

נעל די מתלבטת בין התשובות השונות, אבל היא חייבת להודות שלישון עם האהובה הוא דבר מאוד אינטימי ונפלא, למרות שזה דבר שנוטים (כמו גם לגבי שאר התשובות הנפוצות בדיון הזה) להמעיט מערכו. לצערה של נעל זה לא יצא לה לעתים קרובות, אפילו לא מספיק כדי למלא יד אחת מלאת אצבעות. חבל שיש כאלה שנהנים מהדבר הנפלא הזה, אבל לא מעריכים אותו מספיק. נעל , שקוראת בהזדמנות זו לכל ההורים שמרגלים אחרי הילדים שלהם באינטרנט (אחרי כל סיפורי הזוועה על רציחות ופתיונות) לאפשר להם לישון עם החבר/ה ;-)

איכס איזה ספר גמבה!

אתמול והיום קראתי שוב את הקלות הבילתי ניסבלת של הקיום האנושי- מדברים שמה על שינה משותפת ועל זה שזה ההפך מלשכב עם אישה כי אחד זה ברעיון של לעשות את זה עם הרבה נשים, והשני רק עם אחת. עוד דבר שנוכחתי לדעת, זה שהניסוח בספר לא היה יותר מוצלח מהניסוח שלי- מכאן שאו שהתירגום גרם להמון נזקים, או שיש להחרים את הספרים של המילן הזה. אבל אם מיתגברים על הכתיבה הנורא מרגיזה ומשעעממת ונישמעת כמו ספר ארוך ומשעמם שצריך ללמוד לבגרות [ספר שכתבו על ספר- היש יותר פתטי?]- אז אפשר לבודד כמה רעיונות מתוקים ורעיון כללי נחמד. וואו איזה רעמים...

למעלה