שאלה...

שאלה...

באיזה ערוץ ומתי משדרים את אקס מן הדור הבא? ו... איזה דמויות חדשות יש שם ומה הכוחות שלהם? סליחה על הבורות...

ככה אקסמן אבולושין שודרה

בערוץ הילדים ונגמרה העונה הראשונה ואז הפסיקו לשדר מדיבורים עם הערוץ בחודשי הקיץ אמורה הסידרה להתחיל מהתחלה וישדרו את העונה ה 1 וה2 דמיות מאקסמן אבולושין תוכלי לראות בגלריה וקומיקס בכל חנות קומיקס מכובדת

chatenoire

New member
חוברות קומיקס

את מוזמנת להכנס לאתר של קומיקום, חברה ליבוא קומיקס בארץ. המלאי באתר מאוד מאוד לא מעודכן, אז שלחי אימייל לאחת הכתובות שמופיעות שם ותבקשי כל מה שאת מחפשת.

תודה רבה!

ו... שוב סליחה על הבורות... אני פשוט ראיתי אקסמן בערוץ 1 שזה היה פעם וממש אהבתי את זה. יש לי את הספרי קומיקס ואת הסרט בדי וי די...

אמממ...

אתם מוכנים להשלים לי עוד חור בהשכלה? אם כן אז תודה!!! ככה: אני אגיד לכם פה את הרשימה של הדמויות שאני מכירה ויודעת מה הכוחות שלהם, ואתם תשלימו לי את אלה שאני לא יודעת, טוב? תודה רבה!!!! רשימה: סופה ג'ין ג'ובילי רוג וולברין גמביט סקוט פרופסור אקסבייר חיה טוד מיסטיק מגניטו זהו בערך... אני מקווה שלא שחכתי משהו. אני מודה לכל מי שעוזר,עזר ויעזור!!!!!

chatenoire

New member
אקס-מן

אקס-מן המקוריים הם סייקלופס, ג'ין, ביסט ואייסמן. מאז התווספו לקבוצה ועזבו אותה כל כך הרבה מוטציות שקשה לעקוב. כמה מרכזיים ששכחת (ולא מופיעים בסדרות המצוירות): אנג'ל - אדם עם כנפיים, שהפך לארכ-אנג'ל אחרי שאפוקליפס הרס לו את הכנפיים האמיתיות. פסיילוק (מבטאים סיילוק) - נינג'ה עם כוחות טלקינזיס למיניהם (הם משתנים לאורך הזמן) מבחינת האויבים, יש את סייברטות' הידוע, אויבו של וולברין בעל כוחות די דומים לאלה שלו. מעבר לאלה יש רבים אחרים. אני ממליצה לך לקפוץ לקומיקסיטי, פסטיבל קומיקס במודיעין ממחר עד יום שישי: נחל עיון 1, מודיעין רביעי, חמישי : 13:00-20:00 שישי: 8:00-13:00

gloom

New member
יש גם את מיסטיק

וראיתי בטרילר של הסרט השני שיש עוד אחת כמו וולברין (אח שלי המפגר, רק בגלל שהוא מחלים מהר הוא קורא לעצמו וולברין)

תודה!!!

תודה רבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהררררררררררררררבבבבבבבבבבהההההההההההההרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהברבהברברבהברברבה

chatenoire

New member
סיילוק, פסיילוק

באנגלית כותבים Psylocke, כשה- Psy הוא תחילית של מילים הקשורות בנפש (psyche, psychology, psycho-kinetic וכו'). את כל המילים האלה מבטאים ללא הפ' בהתחלה, וכך גם את שמה של סיילוק.

chatenoire

New member
טוב...

יש גם אנשים שאומרים פוקפורן, זה לא אומר שזו המילה הנכונה.

למעלה