שאלה,

שאלה,

בטח הרבה מכם יחשבו שהיא מטומטמת (האש קורט), וחלקכם לא יוכלו לענות עליה (ששששט נעל ומנלטארמה) --> מה יותר נורא? להיות בתקופה יבשה שכזו? יענו שאין את מי להכיר, ואין את ההזדמנויות להתאהב, אבל את/ה כ``כ רוצה? או את התקופה המלאה שיש מי להכיר והרבה מעונינים ויש הזדמנות נהדר להתאהב, אבל את/ה ממש לא רוצה? אני אחזור על הציטוט של אליסון - ``כשאת רוצה, את לא יכולה, וכשאת לא רוצה את יכולה`` ככה מנוהלים החיים שלי לדעתי בעיקר בקטע הרומנטי... זה מוזר לי בטירוף think floyd מיכל

AZ-Boy

New member
שאלה רטורית???

עדיף את המלאה אין ספק!!!! בתור אחד שנמצא כרגע בתקופה יבשה זאת תשובתי... פתוח להצעות..... B-)

מתח

New member
ועוד שאלה ששאלתי פה ושם

מה יותר גרוע - הייאוש, או הכאב? הייאוש, של הרצון למישהי, הרצון לאהוב, לחבק, לנשק, להבין, לדבר, אבל אין לך שום כיוון, אין שום מטרה, אין אף אחת שעושה לך את זה. או הכאב, של הרצון למישהי מסויימת, אשר לא תחזיר לך אהבה לעולם? התשובה לא ברורה, ולדעתי האישית, הייאוש הוא הנורא מכל. דעתכם?

וציטוט קטן, שהזכיר לי את מה שאמרת-

just when you think you learned how to use it it`s gone שמעתי מגיל.. ולא, אני לא אענה על בעיותייך, כי העצות שלי (אם יש) בנושא הזהלא יועילו לך. אני תמיד מאוהבת במישהו...

מתח

New member
אופטימיות קוסמית... :)

כמה יפה.. וכמה עצוב. אני לא אבין את זה, לעולם... ואולי זה חבל.

N0

New member
זה לא משנה...

תמיד התקופה שאת לא נמצאת בא עכשיו תראה יותר טובה... N0

Oi Vey Zmir

New member
את מתעסקת בעצמך יותר מדיי וזה לא יכול להיות בריא. גם אני מתעסקת בך יותר מדיי וזה בטוח לא בריא. וחוץ מזה, הציטוט שלך לא מדוייק.

ואל תשכחי את ההקשר של הציטוט הזה. מקסימום יש לי את הסרט מוקלט, אני יכולה לבדוק. אוי דמיט

Black Star

New member
אני מסכימה עם אוי..

ועדיין, יש לי תשובה לשאלתך, מיכל. ברור שעדיף פי אלף להיות במצב שאפשר, ורק לא מתחשק. יש לך את האפשרות, יש לך את האופציות, את זו שקובעת, ואם יבוא לך תוכלי לממש את זה. לעומת זאת, כשאת רוצה ואי אפשר, זה מדכא ומייאש ומתסכל, ואת תקועה במקום.. בקיצור לדעתי ממש אין פה התלבטות :)

התקופה הכי טובה

זה שממש לא אכפת לך, זה יכול לקרות, יכול לו, ואתה תהיה מרוצה משני המקרים. אני בתקופה כזאת עכשיו, וזה אושר עילאי. אולי לא אושר, אבל זה מאוד נוח.

למעלה