שאלה...

מחשבות

New member
הרי הליכה מהירה ומאמץ גורמים לכבד

ליצור סוכר. הגיוני ללכת יותר מהר מהליכה בקניון כדי לשרוף סוכר ע"י שיפור הקליטה של התאים את הסוכר.

מחשבות

New member
אני, למשל, מאובחן חדש. התחלתי עם

רמת סוכר של 345 והרופא המליץ על הליכה בבוקר ובערב שעה וחצי בכל פעם. מה דעתך?

שאלה...

האם אפשר למנוע סוכרת? אני מרגיש בימים האחרונים יובש בגרון וכל פעם שאני שותה חייב להשתין ועוד שאלה, אלו שהתחילו להשתין הרבה ולהרגיש יובש בגרון אחרי כמה זמן זה התפרץ אצלכם? אני היום קבעתי תור לרופא ואני אלך אליו ואבקש ממנו בדיקות דם עכשיו השאלה אם עד שהבדיקות דם יהיו והתוצאות יגיעו זה לא יכול להתפרץ כבר ואם לא אז אם אפשר למנוע את זה?! ואני מרגיש גם סחרחורת נוראית וכאבי ראש וזה נורא מפחיד אותי.. אז אם תוכלו לענות לי, תודה

kiticat

New member
תראה

סוכרת נעורים בד.כ מגלים כי מתמוטטים וכבר מגיעים לאישפוז. אם זו סכרת מסוג 2, יכולה לעבור תקופה די ארוכה עד שבכלל מעלים בדעת שמשהו לא בסדר (משערים אצלי שעברו לפחות כמה חודשים, חצי שנה עד ששמו לב במקרה בלשכת הגיוס). אתה יכול להתחיל להזהר בימים הקרובים. ואם זה מצב שמצריך טיפול בכדורים או אפילו אינסולין אז כבר יתחילו. גלוקוז זה אחד הדברים הראשונים שבודקים במעבדה. ואם משהו חשוד- מיד שולחים אותו לרופא והוא מתקשר אליך. ככה זה היה לפחות איתי.

כל דבר שאני אוכל עכשיו

עושה לי בחילה
עכשיו זה לא שאני מקיא.. פשוט בחילה.. וזה עובר אבל אחרי הרבה זמן וזה מציק אז אני בקושי אוכל משהו

10shosh

New member
אנא הזהרי בתשובותיך

רצוי וניתן לזהות גם סוכרת נעורים לפני "התמוטטות" אם מגעים למצב כזה כנראה והסוכרת היתה קיימת כבר כמה חודשים הלבלב לא מפסיק לעבוד ביום אחד. מצב של צמא מוגבר, השתנה מרובה, ורעב מעיד הרבה זמן לפני "ההתמוטטות" על ערכי סוכר גבוהים

kvodhasar

New member
טוב...

לך תעשה את הבדיקות, נקווה שיהיה שלילי, אבל תעשה אותם בכל מקרה שתא תסיים באישפוז כמוני ועוד כמו רובנו... :(

kiticat

New member
גם אם הוא לא התמוטט

והגיע למיון הוא יכול לסיים עם בדיקות חיוביות באישפוז. טימטום שכזה. מאשפזים סתם ואז משאירים אותך להתייבש כמה ימים עד שמחליטים מה יקרה איתך.

מניעת סוכרת

אחת הצורות הטובות להתמודד עם בעיה של סוכרת היא פעילות גופנית למשל הליכה והרבה לא ללכת מהר אלא פשוט הליכה אפילו לאט לפחות שעה ביום ואת זה אמרה לי הדיאטנית בקופת חולים שלי.

REשאלה

למיאוו חביבי !!! אני הרגשתי את הסימנים האלו , ואני מצטער לומר זאת , אבל ברגע שיש לך את הסימנים האלה , הסוכרת כבר התפרצה . ונכון לעכשיו , עוד אי אפשר למנוע את הסוכרת , לא משנה באיזה שלב .

למעלה