שאלה מי יודע פרטים על נישואיהם של עברי ויניב?
א אחת שמתחמם לה המוח New member 29/3/03 #3 מממממההההההההההה??????? ברצינות??????? הם מתחתנים?????????????? מי אמר לכם?????? איפה קראתם?????????????????????????
מממממההההההההההה??????? ברצינות??????? הם מתחתנים?????????????? מי אמר לכם?????? איפה קראתם?????????????????????????
א אחת שמתחמם לה המוח New member 30/3/03 #5 מה הוא מתחתן? ../images/Emo10.gif רוצה עברי רווק טוב נו, שיהיה במזל.. אם את זוכרת מאיפה שמעת את זה אנא הודיעי לי... וחוצמזה איך הם יכולים להתחתן אם זה לא חוקי?!
מה הוא מתחתן? ../images/Emo10.gif רוצה עברי רווק טוב נו, שיהיה במזל.. אם את זוכרת מאיפה שמעת את זה אנא הודיעי לי... וחוצמזה איך הם יכולים להתחתן אם זה לא חוקי?!
מ מרילנצח New member 30/3/03 #6 מתוקים עוד מעט זה יהיה חוקי... להזכירכם.. שינוי במשרד הפנים והם בעד נישואים אזרחיים ונישואים של הומואים ולסביות.. וחוץ מה הם יכולים להתחתן בקפריסין...
מתוקים עוד מעט זה יהיה חוקי... להזכירכם.. שינוי במשרד הפנים והם בעד נישואים אזרחיים ונישואים של הומואים ולסביות.. וחוץ מה הם יכולים להתחתן בקפריסין...
א אחת שמתחמם לה המוח New member 30/3/03 #7 אוף...בטח עברי ישתנה.. כאילו פחות יהיה לו זמן...למרות שזה דיי יהיה אותו דבר כמו שהם עכשיו אלא אם כן יכנסו ילדים בעסק..
אוף...בטח עברי ישתנה.. כאילו פחות יהיה לו זמן...למרות שזה דיי יהיה אותו דבר כמו שהם עכשיו אלא אם כן יכנסו ילדים בעסק..
M mushmor New member 30/3/03 #8 גם אני לא אהבתי את הרעיו אבל כולם התעצבנו עליי.... ודרך אגב כבר אמרו את בפורום מזמן זוכרת??
S sexyגירל Guest 30/3/03 #9 או מיי גוד!!!!!! רציני?? בטוח שזה לא סתם שמועות?!?! אויששש אני כל כך שמחה בשבילם!!!!!!!!!!!! אויזה יופייי
או מיי גוד!!!!!! רציני?? בטוח שזה לא סתם שמועות?!?! אויששש אני כל כך שמחה בשבילם!!!!!!!!!!!! אויזה יופייי