שאלה.

Superdror

New member
שאלה.

אני מקווה שיש פה מישהו שיוכל לעזור לי ואני מקווה שאני לא חורג מהתכלית שלגביה הוקם פורום זה. אני צריך חומר על השפעת האלכוהול, אולי אפילו חומר שיוכל לשמש כ"תעמולה" נגד האלכוהול - מלחמה באלכוהול. לא מחייב שזה ממש יקטול אלכוהול, אלא קצת יעורר את הצדדים הלא חיוביים של האלכוהול , באשר הם ואם יש כאלו. שוב, מקווה שאני לא מפריע למהלכו התקין של הפורום. דרור. תודה :>

Crazy_Bitch

New member
תעמולה נגד אלכוהול?

בחרת במקום הכי לא מתאים שיש.. מה שכן, אתה יכול להראות אותי ולומר לאנשים שזה מה שקורה למי ששותה אלכוהול. תיקח מילה שלי- הם לא ישתו.

MidNight Flame

New member
(לקרוא ולהפנים) פחחחחחחחחח!!!

בחלומות הלילה שלך נהיה נגד אלכוהול! אלון תביא בקבוק מסקל ונעשה לה היכרות עם התולעת!

Superdror

New member
לא ביקשתי ממך

להיות נגד אלכוהול. גם אני לא נגד אלכוהול והחומר הזה לא בשבילי בכלל אלא לידידה , משהו לעבודה באומנות, אבל שיהיה. אני יכול לציין דבר אחד, נתקלתי בתגובות שלך ב-3 פורומים שונים, בשלושתם הראת כמה שאתה מפגר.

Superdror

New member
שנייה, אני רץ.

בכל אופן. כנראה שזוהי לא הכתובת המתאימה לשאלה בסגנון זה, זה פורום העוסק באלכוהול, הכנת משקה אלכוהולי וכו'. פעם הבאה בכל זאת נקרא את הודעת המנהל לפני. תגובה כזו דבילית וחסרת נימוס, טאקט או כל מה שלא יהיה - לא ציפיתי לקבל. בעת שכתבתי הודעתי כתבתי כי אני מקווה שזוהי הכתובת הנכונה וכי אם לא, תודה בכל זאת. תגובות בסגנון שנכתבו פה לא תורמות רבות, לא לי ולא לרמת הפורום. המשך ערב נעים דרור.

Superdror

New member
תעשה טובה, תשב בצד ותשתוק.

חבל בכלל שיש אנשים כמוך פה. לא משנה כמה השאלה שלי לא הייתה מוצאת מענה פה, או לא קשורה, אתה פשוט אדיוט. אתה מגיב בצורה חסרת כל קשר, חסרת כל כלל נימוס נורמלי וחסרת כל גורם מצחיק שעלול להעלות חיוך על פניו של אחד מהנמצאים פה. הבחור שכתב לפניך היה קצת מצחיק, אולי קצת ציני. אתה לא זה ולא זה, אתה סתם אידיוט. וזו כנראה באמת תהיה התגובה האחרונה שלי פה לשטויות שלך. ולמנהל הפורום, מצטער שגרמתי "לבלאגן" שכזה, אני מקווה שתמחק את השרשור הזה מפה. ועדיף כמה שיותר מהר. דרור.

MidNight Flame

New member
אני בניגוד אלייך רצוי פה...

תודה ולא להתראות! ומוש באמת תמחק את השטויות שלו מכאן בבקשה.

קודם כל

חברים -- תירגעו. הדיבורים האלה לא במקום, משני הצדדים. דבר שני -- את החומר שאתה מחפש אתה לדעתי צריך לבקש מאנשים שעוסקים ברפואה שיוכלו להסביר לך את ההשפעות הפיזיולוגיות. אני אישית יכול לזרוק כמה דברים כלליים -- פגיעה בכבד, פגיעה בשיקול דעת, התמכרות (נפשית ופיזית), שתיית אלכוהול לא טוב, הסיכון בהרעלת אלכוהול. כמו כן הרבה אנשים יכולים לספר לך על החוויות שהיו להם בעקבות שתייה מוגזמת -- הקאות, הנג-אוברים, לפעמים תאונות, דברים שטותיים שהם עשו או אמרו וכד'. אני דווקא מאד מאד מאד בעד העלאת המודעות לסכנות שיש באלכוהול. אני רואה נערים ונערות, אפשר לאמר ילדים וילדות בני 14 שותים במסיבות כי זה "מגניב" והם "קולים" -- וזה טעות נוראית. אין להם מושג מה זה יכול לגרום ואיך שותים וכמה שותים. צריך להגביר את המודעות ולא עושים את זה, וזה טעות גדולה מאד -- גדל פה דור ששותה מגיל 14-15 וזה לא לעניין בכלל. אני לא שתיתי עד גיל 18 וקצת, וגם אז בקושי, והיום אני שותה בצורה אחראית מאד -- בגלל שידעתי מה הסיכונים מההתחלה. ואגב, Midnight -- גם באיומי אקדח לא תצליח לגרום לי לבלוע את התולעת של המזקל.

למעלה