שאלה

asaf2000

New member
שאלה

יש תוכנה של אורגן למחשב שאפשר לנגן שם עם המקלדת ואחרי זה לשמור כקובץ midi או אחר?

יש

COOL EDIT אזהרה:) זה קובץ גדול מאוד. הנה הלינק.תלחץ עליו והתוכנה כבר מוכנה להורדה. תספר לי בבקשה איזו מקלדת יש לך. מה הדגם וכולי.אתה צריך כבל midi אותו תצטרך לחבר למחשב ומהצד השני MIDI IN OUT למקלדת. אם יש לך כונן דיסקטים במקלדת. ניתן לעשות איתו ניסים ונפלאות. בהצלחה!

asaf2000

New member
זה כבר מדי.... ../images/Emo10.gif

אין משהו יותר פשוט? ולמה צריך לחבר את המקלדת ל midi ?

אין יאוש בעולם!!../images/Emo13.gif

בא ננסה את זה. זוהי תוכנה יותר קלה. כדי שתהיה תקשורת בין המחשב למקלדת,צריך לחבר אותם ביחד. תסתכל בבקשה על המקלדת שלך ותאמרלי מה הדגם שלה.כך אני אוכל לעזור לך יותר

רגע רגע...

כנראה שאנחנו מדברים על שני דברים:) אני התכוונתי למקלדת,אורגן. ואתה מתכוון למקלדת של המחשב:) לא ניתן עד כמה שידוע לי לנגן במקלדת של המחשב. בשביל לנגן, תצטרך "מקלדת שליטה".מה זה אומר
בעצם אורגן רגיל הוא מעין מחשב קטן. יש בתוכו תוכנה וחומרה שמתאימה למוזיקה בלבד. במקלדת שליטה המחשב הוא החומרה והתוכנה והמקלדת ברגע שהיא מחוברת למחשב מעבירה את הנתונים בMIDI למחשב ע"י הנגינה במקלדת. "מקלדת שליטה" לא עולה הרבה כסף באופן יחסי. אם תרצה אני אעזור לך בעניין

asaf2000

New member
../images/Emo4.gif אה...חבל...

אני לא רוצה משהו מקצועי. אני לא יודע לנגן כלום חוץ מיונתן הקטן ו"התקוה". סתם רציתי לנגן יונתן הקטן ולהוציא את זה בקובץ midi. תודה בכל אופן

למעלה