שאלה!!!!!!!!

שאלה!!!!!!!!

מי היה כאן עם אישה אחת ושני גברים או ההפך?? אני סקרנית לדעת איך זה.. לעולם לא הייתי או חוויתי סקס שהוא מעל בן זוג אחד שלא לדבר על בחורה בכלל.... מישהו מוכן לספר לי על כך??

כמה פרטנרים

אני יכול לספר לך על מקרה שהייתי עם בחור ובחורה ושנינו היינו איתההיא הייתה אישה מאד מינית ופתוחה ואני יכול לומר לך שזה בשבילה הייתה חוויה עילאית כששתים נוגעים בה מזיינים אותה והיא כל הזמן במרכז הענייניםהיא גם קיבלה סנדוויץ אחד מאחורה ואחד מקדימה את הצעקות שלה שמעו עד הרחוב אם יש לך הזדמנות ואת מספיק פתוחה בראשך לכי על זה תהני מאד

Sefy

New member
!You should ask on the sex forum

I Think it's rather obvious I never did, and never will either

aaronc76

New member
אני +

זוג - בחורה ובחור... איך לאמר........יאמממממממממממממממי !!!!!!!!! כייף כייף כייף .

tiggerw

New member
כתבתי לך

הייתי בשלישיות ואני מחפש אם את תרצי גם להצטרף?

תשובה לפראית

היי מותק , אם בא לך יש לי ללספר לך חוויות מעניינות , אני במסנגר .

ביגבן

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

היייתי עם שתי בנות..אחת מהן התפרסמה מאוד בהמשך איך היה?? פנטזיה בפני עצמה...מ ד ה י ם!!

optimist

New member
צלע שלישי\ת

היי פראית, תרשי לי להיות מופתע משהו מהשאלה או יותר נכון מהשואלת "פראית באדום". האמת היא שבסיטואציה מסויימת הרפתקאה מדהימה! עם זאת מומלץ לבדוק היטב את מערכת היחסים קודם להיתנסות שכזאת. נסיונותי האישיים לשמחתי הסתיימו בהנאה ועונג לכל הצדדים. שווה נסיון!!

optimist

New member
קטן עלי!!!

שטויות קטן עלי....יש לי סבלנות....תוך 20-30 שנה נגמר המחזור,ואז........חבל לך על הזמן!!!

Sefy

New member
הממממ...

חבל שאני לא יכול לאתגר אותך... אבל אני לא יכול כי אני בשבתון מסקס לפחות לעוד שנה נוספת

optimist

New member
מעט דברים בטוחים...

שני הדברים היחידים בהם אני בטוח... 1 כולנו נמות מתי שהו... 2 אני כן יכול עלייך.......!!!!! 3 חובה לבדוק.....

פיצול

New member
הייתי ניסיתי ברחתי

אני וזוגתי (שתחייה אך לא איתי) חברנו לזוג חברים שלנו לאחר שהזמינו אותנו לנסות רביעייה. עם האישה היה אחלה לשנינו אך נדהמתי לגלות את האגרסיביות של חברי כשזה נגע לסקס. אני מגדיר את עצמי מאוד פתוח ולא הייתה לי בעיה לקבל את הגוף שלו אך עם זאת היה מאכזב לגלות את הצד האגרסיבי וחסר העדינות אותו לא צפיתי בכלל ואני מכיר אותו זה שנים. היו לי נסיונות קודמים ביחסים עם גברים ועם זאת לאחר המקרה הזה אני אישית לא מסוגל לחשוב על גברים או לראות אותם כפרטנרים לסקס. לדעתי חובה לשמור על העדינות והרגש בעיקר בסיטואציות רגישות כמו פעם ראשונה של זוג עם זוג.

tiggerw

New member
ברור

זה מצחיק לאלה הייתי עם עוד חבר עם מישהי וגם עם 2 נשים יש לי ידידה שכל הזמן מבקשת להשיג לה מישהי לשלישיה איתי מעוניינת? תשאירי טלפון

למעלה