שאלה

האם אתם.........

חושבים שמכונת הליכה זה דבר מסוכן(לא נראה לי אבל בכל זאת אני שואל)

ראיתי על זה תוכינת באנימל פלנט

על כל האסונות שהיא עשתה...... זה מאוד תלוי איזה מכונה זאת מכונה של הרבה סוסים מכונה של יחידים אוטומאטית או מופעלת על ידי כח בתוכנית הזאת הביאו מקרים שסוס מעד באמצע הליכה וכל שאר הסוסי רמסו אותו למוות או שהוא נגרר אחרי המכונה ללא יכולת לקום ונפצע קשות או שהסוסים נבהלו התרוממו על שתי רגליים....זה התנתק מהם פצע אותם וכו............... ושוב זה מאוד תלוי איזה מכונה ומאיזה סוג היא!

נו בודאי....~

כל דבר הוא מסוכן! אבל יש מכונות (ראונד פן למשל) שהם לא כל כך מסוכנות...! לנו יש ראונד פן חשמלי אם רשתות בין הסוסים. לכל סוס יש מרחב של איזה...4 מטר בין רשת לרשת וזה ותמיד יש מישנהו שרואה את הראונד פן ואם משהו מסתבך אז מכבים אותו ווואלה!

נו נכון......

אם הסוס מועד שם אז זה בעיה ושמעתי ש20 אחוז מהמכונות נתקעות וזה ממש מסוכן זה מה שהסבירו בתוכנית וראיתי תמונות של מקרים

יאאא סתיוו שעשיתי בייבי סיטר לפני..

שבועיים אז היה אצלהם YES ודיפדפתי בערוצים וכזה אני רואה ערוץ של אנימל פלנט וכתוב סיפורי סוסים... זה מתחיל בשעה 22:15 כל פעם... ובאותו יום היה על סוסים שמושכים עצים מיערות וכמה זה יותר טוב ממכונות שכורתות עצים... וזה היה ממש נחמד!!!! וכל שבוע יש ביום שישי ושבת תוכנית על זה!!! איזה מגנייייבבבבבב הלוואי שהיה לי YES ולא דיגיטלי של ערוצי זהב...

נכון..............פעם אחת

הייתה תוכנית על אך מאלפים סוסים לסרטים זה היה מדהים (גם נופר ראתה!!) ממש ממש יפה הסוסים כל כך מעריצים תמאמן שהם יעשו כל מה שהוא רוצה אילו או זה חקפוץ מצוק ולהתקע בקיר והוא משכיב אותם ונרדם איתם על הריצפה איזה יופי!!

Sweet SuGaR

New member
גם אני ראיתי את זה!!!

עם המאמן הספרדי!!! שהסוס קופץ דרך חלון, על שולחן ויורד במדרגות! וגם היו מלא אנדלוסים! גרררררר

Pink Red

New member
../images/Emo80.gif הקלטתי את זה!!!!!!!! ../images/Emo80.gif

אבל הבאתי את זה למדריכה שהייתה לנו (דנה) וזה עדיין אצלה....... פחחחחחחחחחחחח אבל זה תוכנית ממש ממש ממש מדהימה!!!!!!! איזה קשר יש לו עם הסוסים.......... הם ממש אוהבים אותו!! הם עושים את זה בישבילו!!

בסאמר סקול

שהייתי בו באנגליה היה את זה. רק הפנסיונים והסוסי גרנד פרי השתמשו בו, זה ענק ונראה ממש ממש לא מסוכן ותמיד עמד מישהו לבדוק אם הכל בסדר. הם שמו שם את הסוס אחרי ששטפו אותו או לקירור.

כן כן!!!! מושלם!!!!!

אבל היה אחד גם צרפתיוהיו לו מלא סוסים שחורים חומים הכי יפים שראיתי בחיים שלי!! וראיתי גם על בית הספר לרכיבה (דרסאג') וזה גם מוזיאון שנקרא שנטילי וזה בצרפת הכל עם אנדלוסים מדהימים והכל יפיפה ומושקע!!!!! דין היה שם פעם!

למעלה