שאלה...

שאלה...

שכן שלי מתכנן לתת לי מכות עם החברים שלו... הוא מעל לגיל 20 והוא נראה לי אדם די אלים, קצת פסיכופט הייתי אומר. האם להתלונן עליו במשטרה, על החשד? או שאין טעם? מה אתם מייעצים לי?

alomm

New member
אממממ

תקנה גז מדמיע שיהיה... ואני הייתי הולך למשטרה, אבל זה תלוי במצב...

Squad 55 Taylor

New member
נכון....

באמת הדרך הכי טובה היא לקנות אמצעי הגנה (חוקי!!!) ולפנות למשטרה

הגז מדמיע הזה שווה משהוא?

כי ראיתי גז מדמיע של המשטרה (בכתבה בחדשות), וזה נראה כמו פחית קולה שמטיזה גז למרחק של איזה מטר וחצי. אבל מה שמוחרים בחנויות זה נראה לי תרסיס פלפל, שזה סתם עושה ספריי של טיפות לטווח של כמה סנטימתרים.

שלום30

New member
../images/Emo67.gif ../images/Emo31.gif שכן אלים

ראשית כל אני חושב שעליך לפנות למשטרה ולהתריע על הכוונות של השכן ובמיוחד אם אתה חש מאויים ושהוא מסוכן לסביבתו. אם אתה קטין או חושש, תוכל לצרף את ההורים וגורמים אחרים. העקרון כאן הוא לידע את הגורמים המתאימים בעיקר בכדי שיטפלו באיום וגם בשביל שיובנו מעשיך אם וכאשר תגיב בגז או בכל צורה חוקית אחרת. למה הוא רוצה לתת מכות ? מה העבר הידוע שלו ? ומה הקשר לשכנים ? אם תרצה תגיב לשאלות.

ישראל27

New member
קודם כל -להגיש תלונה על איומים

המשטרה עובדת על פי תלונות ולא על פי "כלום ". במידה והוא עושה זאת שוב -לזמן לו ניידת בו במקום יתכן שיעכבו אותו או שיפתחו נגדו בחקירה , וזה כבר ירתיע ..ואם כבר חלילה יתקרב אליך או ינסה לעשות משהו יש לך את כל הזכות לתקוע בו שוקר או גז מדמיע שיעשה ממנו קציצות -ושוב חלילה שלא תפתח בעצמך במשהו - רק בתור הגנה עצמית . התלונה תגבה אותך במקרה הזה ....

ilancoll

New member
יש לך עדים?

אם כן תלך להגיש תלונה ותעמוד על כך שיזמנו את העדים שלך לתת עדות אחרת זו מילה שלך כנגד שלו יכול מאוד שלשכן שלך יש כבר עבר פלילי קודם (בדר"כ אנשים כאלה יש להם) וזה גם יכול לחזק את הצד שלך עדים תמיד טוב ועד כמה שאני מבין הוא בטח ינסה להפחיד אתך כדאי שתבטל את התלונה למרות זאת על תעשה זאת ותעמוד על שלך רק כך הוא ישלם את המחיר (שלצערי לא תמיד כאב בגלל בתי המשפט)

ilancoll

New member
עוד משהוא

אם הכן יש לך עדים יש לך אפשרות לתבוע אותו אזרחית על סכום פצויים (בזה עורך דין יעזור)וזה גם דרך ללמד את הברנש לקח

dz108

New member
תוספת לכל המגיבים הנכבדים

שצודקים בכל מילה. תתלונן בכל פעם שיש אירוע בו אתה מרגיש מאויים, ולא רק אחת לכמה זמן - שכן המשטרה נותנת משקל שונה ל-"תלונה ראשונה" מול מספר תלונות חוזרות ונשנות. ולגבי הגנה עצמית - הטובה ביותר זה פשוט לרוץ מהר (ולקרוא למשטרה), קניית אביזרים להגנה עצמית זה לא נקודה פשוטה שיש לקחת בקלות דעת (אם כי אני לא פוסל זאת על הסף) - הדבר יכול ליצור תחושת הגנה מזוייפת, לגרור להסלמה באלימות והדבר גם עלול לעמוד נגדך במשפט עתידי (שכן אתה "התכוננת" לאלימות).

Squad 55 Taylor

New member
מלחיץ...

אתה צריך להתלונן עכשיו ולא מחר ולא מחרתיים כמה שיותר מהר! אומנם זה נשמע לך מלחיץ ומפחיד אבל צריך לקחת את זה ברצינות כי חבל אח"כ לסיים את זה עם דקירה ובבית חולים! אולי אני נשמע בוטא אבל זה המצב היום...

למעלה