שאלה:

rottemgi

New member
שאלה:

שלום לך!!יש לי שאלה אני סטודנטית שנה א` הלומדת מלונאות,בפקולטה לחקלאות,ונמצאת במרץ של תקופת מבחנים עמוסה ולחוצה ,אני מרגישה המון עומס עלי ולפעמים זה מאוד מקשה עלי לעבור את הימים בשקט ובשלווה,חוץ מאשר הצרות החיצוניות שסובבות אותנו,לפי הנמרולוגיה-נולדתי בתאריך 20.03.78 ושמי רותם גילון!אודה על תשובה!!:)

morning star

New member
תשובה לפי מיטב הבנתי

שלום לך! פרשתי את הקלפים בפרישה הקלטית. השתמשתי בקלפי אושו-זן טארוט. קלף 1: פשרה (קלף מס` 6, סדרת קשת בענן) - זהו קלף הנושא. הקלף מדבר על פשרה מאולצת, על ויתור מאולץ (אולי מאולץ המציאות) על חשבון רגשותייך, רצונותייך ואף על האמת הפנימית שלך. גם אני סטודנט שנה א` בתקופת מבחנים מלחיצה, ומשום כך אני מאמין שהפשרה שלך היא בין מה שאת רוצה לעשות כרגע, לבין לחץ מהסביבה להצליח (חברים, משפחה). גם דרך הלמידה שבחרת, כנראה מאולצת ובתוכך מסתתרת דרך למידה אחרת אשר תתאים לך יותר. קלף 2: לידה מחדש (קלף 2, סדרת עננים) - במקרה זה, זהו קלף תומך. זהו זמן לגדילה, התפתחות ושינוי (כן, דווקא עכשיו!). מדובר בקלף על התפתחות מאדם שחי על דעותיהם של אחרים לאדם אשר שואג את חירותו ומאריה זה לילד אשר הינו סמל התום וסמל להתחלה חדשה, מפוכחת יותר ואף נכונה יותר. אולי השינוי יתבטא בכך אם תנסי להשתחרר מאותו המצב של פשרה מאולצת. קלף 3: האטה (אביר הקשת בענן) - קלף התת מודע. שוב, התעלמות מציפיות הסביבה וציפיות אשר הינן בלתי אפשריות ברגע זה. אין צורך למהר, ברשותך נמצאים כל הכלים אותם את צריכה. קלף 4: התנסות (3, אש) - קלף המודע. בטבע, הדברים היפים ביותר הם הדברים אשר לוקח להם זמן להתהוות. הכל בטבע הוא תהליך ויש להתנסות בתהליך. דברים לא קורים ב``בום`` רעשני. תגשי לאמא טבע, היי מוכנה להתנסות בה, והיא תלמד אותך ותראה את הדרך. נסיון הוא משהו שיש ללמוד אותו, להעלותו בכל פעם מחדש, לא סתם לזכור אותו או להדביקו באלבום תמונות. את הנסיון לחוות מחדש (בתוך תוכך, אין צורך לקחת סיכונים מיותרים) וללמוד אותו מחדש. כך נראה דברים שלא ראינו קודם. קלף 5: עצלות (9, קשת בענן) - השפעות העבר. לפי הקלף הזה כנראה וקצת התעצלת מעשיית הדברים הנכונים עד עכשיו. אולי בגלל זה את לחוצה לקראת המבחנים? עכשיו את יוצאת מהתקופה הזו, ואם לא - תעשי את הצעד הראשון... קלף 6: ראיה חדשה (טראמפ מס` 12) - השפעות העתיד. בורכת. קלף זה, שהינו גם הקלף החזק ביותר בפרישה בא ללמד כי את בתהליכים של לראות דברים מחדש, בצורה שלא ראית קודם. דבר זה גם מתאים עם קלף ההתנסות. כעת תוכלי לבדוק את שגיאותייך ולהסיק את המסקנות הנכונות. דבר זה יעזור לך בתקופה הקרובה, גם אם במבחנים לא ילך כל כך טוב (ואם כך יהיה, תסיקי את המסקנות לגבי מועדי ב`). קלף 7: ``מוח`` (``נער`` העננים) - יחסך לנושא. כאן המוח הוא לא סמך טוב. את כנראה עסוקה מדי בלחשוב על הנושא ולכן את כנראה גם מודאגת מדי. אל תשכחי - המוח הוא המשרת שלך, לא להיפך. אל תתני לדאגות ולמחשבות המיותרות להעמיס עליך כעת. עשי משהו מרגיע, שאינו צורך מחשבה (טיול ביום שמש עם חברים - לא לדבר על לימודים!!!) או שתמצאי פוקוס קטן בכדי להסיח את דעתך מכל המחשבות האלה... קלף 8: ``הזר`` (5, קשת בענן) - יחס הסביבה עלייך. ייתכן ובזמן האחרון לא נתת תשומת לב לאלו שמסביבך? האם מבלי משים באנשים בגלל שהתעלמת מהם? כנראה ובזמן האחרון החברה נותנת לך הרגשה כאילו את זרה, לא שייכת. ילדה שעומדת מחוץ לשער מגרש המשחקים ומסתכלת האחרים שבפנים. השער אולי סגור, אך לא נעול. תתני קצת יחס לאחרים והיחס יחזור אלייך. תקשיבי להם והם יקשיבו לך. קלף 9: פשטות, ``רגילות`` (8, קשת בענן) - תקוות. יש בך כמיהה לפשטות, לאורח חיים רגיל. את כנראה חושבת שהכל כל כך מסובך, איך אחרים עושים זאת כאילו זה הדבר הכי קל? שתי סיבות - את מאפשרת לעצמך לחשוב שהדברים מאוד מסובכים בעוד אין זה כך וכן לאחרים זה גם נראה מסובך לעיתים, רק שהם אינם מראים זאת או שהתמודדו עם זה בדרך זו או אחרת. קלף 10: פניה פנימה, התכנסות (4, מים) - סיכום. זה הזמן להקשיב לרותם שנמצאת בפנים, ולא לרותם שמנסה לעשות רושם על אחרים. את צריכה להצליח בשבילך,לא בשביל אף אחד אחר. עלייך להקשיב לאינטואיציה שלך יותר, להתעלם מהפרעות חיצוניות. כנראה ועיצות רבות שאת מקבלת מהסביבה הן עצות אחיתופל. תקשבי גם למה שיש לך לומר. סיכום שלי : הקשת בענן, סמל לאדמה וחומריות, הופיעה כאן באופן מכריעה. את כנראה אדם שמעריך מאוד את החומר, את המציאות הנראית. ישנו מחסור עצום בפעולה (אש) וכן אינך מאוזנת מבחינה רגשית (מים). המוח (עננים) הוא אמביוולינטי, וגם הוא לא באיזון. תשתמשי בראיה החדשה (קלף 6) בכדי להביא דברים לאיזון, ואז תראי כיצד המצב משתפר. שלך MS הנווד. כל הכתוב כאן הוא פירושי שלי בתוספת פירושי הספר. כל אדם, יכול לפרש אחרת והפירוש יהיה נכון (או לא נכון) באותה מידה. אני מודה, אני תמיד סקפטי לגבי קריאות בקלפים וכל אמצעי אחר ושכל אדם צריך לקחת אחריות על עצמו. איני מתיימר לחזות עתיד או להבטיח דברים מופלאים, אני משתמש בהבנתי יחד עם עזרה (שאני מאמין בה) שאני מקבל מהמוחלט.

למעלה