שאלה

שאלה

שלום! קניתי צבע חום ברזילאי "מלוריאל" עכשיו יש לי בעיה. השיער שלי צבוע בצבע חום, אבל הבעיה שהצבע לא אחיד בכל השיער פה ושם יש קטעים יותר בהירים ויותר כהים ( בלאגן בקיצור) . אני רוצה לצבוע בצבע החדש אבל אני יודעת שכמו תמיד זה לא יתפוס לי בצורה אחידה ותמיד בחלקים שונים זה יהיה כהה יותר משאר השיער ( למשל הפוני שלי קצת יותר כהה מאשר השיער מאחור ) בגלל נסיונות שונים של צביעת שורשים שלא ממש התאימו לצבע. השאלה שלי היא מה עושים? שמעתי שאיפשר לערבב טיפה מי חמצן 6% עם הצבע ואז הצבע יצא גם יותר בהיר ויפה וגם יותר אחיד. בואו נקח בחשבון שהשיער שלי לא הכי בריא ( די דליל) לכן אני מפחדת להתחיל עם החמצון ובטח בצורה עצמאית. מספרה כרגע לא באה בחשבון כי ממש אין לי כסף לזה ( חיילת מה לעשות) :) וחברות שלי אמרו לי גם שחבל ללכת למספרה כולה בשביל זה, כי יש לי הצבע שאני אוהבת הבעיה היא שאני רוצה פשוט שהוא יצא יותר אחיד ולא יהיה בהיר בחלק אחד ובפוני למשל יהיה טיפה יותר כהה. ועוד שאלה לגבי מי החמצן , צריכים לשפוך את כל הבקבוק הקטן לבקבוק של הצבע או איך בידיוק עושים את זה? יחד עם הצבע ? או קודם לשים מי חמצן על השיער? בבקשה שמישהי תעזור לי ..... תודה רויטל

אן מרי17

New member
הממ...

הצבע שקנית הוא בהיר יותר מהצבע הנוכחי של השיער שלך או כהה יותר? אם הוא כהה יותר אז את באמת יכולה להשתמש במי חמצן 6% וזה ייצא צבע אחיד, כי בעקרון מי חמצן 6% אמורים לצבוע את השיער פחות או יותר בצבע הנוכחי של השיער או כהה יותר והצבע יכסה בצורה אחידה גם את החלקים הבהירים יותר בשיער. ולגבי המי חמצן: לשפוך לתוך הבקבוק של הצבע ולנער. בהצלחה

צבע לשיער

הצבע החדש שקניתי הוא לא ממש בהיר מהשיער שלי פשוט יש לו פיגמנט חום אדמדמם כזה .. אבל אני באמת ישתמש במי חמצן ננסה ניראה מה יצא... תודה על העזרה שבוע מקסים רויטל

למעלה