שאלה!

omritoto

New member
שאלה!

מה המספר\השם בקאזה של הפרקים שבימים אילו משודרים בערוץ 6???? (אני מדבר מהפרק שגוקו נחת... תודה אחים שלי!!!

הצילו../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

מה לכתוב בחיפוש בקאזה כדי למצוא פרקי דב"ז ביפנית, אם יש שם בכלל?

זה פשוט../images/Emo13.gif

יש לך מתחת למקשי ה"search" (תרגום:חיפוש) כפתור שמראה עליו "more search options" (תרגום: עוד אופציות לחיפוש). אז תעלה לך מן תבלה כזאת ותראה לך כל מיני אפשרויות שלידם אתה צריך לסמן V. מתוך כל האפשרויות אתה בוחר את "language" (תרגום: שפה) ומסמן אותה ב-V. אז אתה בוחר מתוך כל האפשרויות את השפה "japanese" (תרגום: יפנית) ואז לוחץ על "search". זהו!

yoo

New member
אין פרקים ביפנית בקאזה...

ואם יש הם באיכות נוראית... דבר איתי במסרים ואמליץ לך על כמה מקומות במירק שאפשר להוריד מהם פרקים ביפנית...

KeNNy7

New member
אני יודע איפה להשיג

GT ביפנית וDB ביפנית וספיישל OVA בשידור חי!!

KeNNy7

New member
בשבת אני יביא לכולכם לראות ../images/Emo13.gif

אבל הOVA ביפנית והפרקים של DB עם כתוביות ככה גם כל הפרקים של GT

Piccolo

New member
הפרק שהיה היום..

כלומר, של יום רביעי, היה פרק 66 לפי הגירסה היפנית..

לא רציתי

לפתוח שירשור חדש אז אני רושם כאן עכשיו הורדתי מירק ואין לי מושג איך לעשות שם איזה משהוא לעזעזל מה זה איך משתמשים בזה !!!

humi

New member
אוי...

זה מאוד מסובך יש המון פקודות וכאלה אני יכול לשאול את חבר שלי שמבין בזה איל ללמוד אני אגיד לך פעם הבאה שאני אבקר טוב?

humi

New member
אוי...

זה נורא מסובך יש המון פקודות וכאלה אבל אני אשאל את חבר שלי שמבין בזה איפה אפשר ללמוד ואשלח לך מסר פרטי טוב ?

Piccolo

New member
לא...זה 66...

תבדוק באתרים רישמיים כמו אחד שאני מצאתי - 64. Now Rikuum! He's Bad! He's Strong! He's Unbelievable! 65. Don't Die, Gohan! Son Goku Finally Arrives. 66. Son Goku, the Legendary Super Saiya-jin... 67. The Red and Blue Lightening Ball...Jees and Baata Attack! עדיין לא מאמין..? תוריד את הפרק בגירסה היפנית (כמו שציינתי בהודעה הקודמת..) ותראה בעצמך..

למעלה