שאלה...

אלו Z

New member
שאלה...

מישהו יודע מה המשמעות של ticks and leeches? אני פירשתי את זה ככה: או שזה מדבר על התקשורת שמנסה להוציא מהאמן כל חתיכת לכלוך שהיא רק יכולה למצוא. או שזה עלינו, על המעריצים... אז מה המשמעות? ובדיוק היום מצאתי את אנימה...אני מאושר

MelodicTruth

New member
ticks and leeches

הוא מהשירים שיכולים להיות מכוונים לכל אחד...כל פרוש הולך..... goddamn you תל אביבים! גם אני רוצה את הדיסק הזה

MelodicTruth

New member
אתה רוצה לומר לי שיש את אנימה בי-ם?

איפהההההההה??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

MelodicTruth

New member
בבקשה תענה עכשיו

אני יוצא ברגע זה לקנות את הדיסק אם הוא בירושלים

אלו Z

New member
אםם....

אני לא רוצה להישמע כמו מניאק לא נורמלי, באמת שלא....אני מקווה שתבין אותי: גם אני כמוך מחפש את הדיסק יותר משנה...ומצאתי רק עותק אחד...אז אני דיי רוצה אותו. אזזזז.....אני כנראה יגיד לך רק מחר איפה זה היה, כדיי שאולי תוכל להזמין משם. וואי....איך יצאתי מניאק...מקווה שתסלח לי.

MelodicTruth

New member
טנצר, אמממ אלו Z המנננניאק

יש רק בעיה אחת, אני גר יותר קרוב לעיר ממך....וזה אומר שאם אני ארים עכשיו טלפונים לכל החנויות ואצא מייד אני אשיג אותו לפניך MUHAHAHAHAHA

אלו Z

New member
damn!

חח...טוב נו...אני אראה כבר מחר עם לקחת אותו או לא.... ועם הצלחת...אז.....מניאאאאאק.......

אלו Z

New member
damn!

חח...טוב נו...אני אראה כבר מחר עם לקחת אותו או לא.... ועם הצלחת...אז.....מניאאאאאק.......

MelodicTruth

New member
כוס אמק!

הלכתי בתשע ועשרה(בדיוק!) לכמה חנויות וכולן היו סגורות! בתשע ועשרה!....העיר כולה היתה ריקה לגמרי....ולחשוב שפעם זאת היתה העיר האהובה עלי....

אלו Z

New member
אםם...

עכשיו אני מחזיק את אהנימה בידיים....אחרי שנה של חיפושים.... אל תדאג... גם אתה תמצא אותו, מתיישהו.

אלו Z

New member
אוקיי

מצאתי אותו בקניון הראל, שנמצא במבשרת. אולי יש להם עוד עותק...אבל לא ראיתי.

MelodicTruth

New member
בשביל זה הלחצת אותי??

במילא לא הייתי הולך עד מבשרת...תתחדש בכל מקרה....קשה לי להאמין שייקח לי יותר משבוע למצוא אותו...מקסימום נסע לתל אביב מתישהו...

אלו Z

New member
חחח

חשבתי שהבנת שזה כולל גם את מבשרת....טוב בכל מקרה תודה... העטיפה קצת...אםם...מוזרה.

MelodicTruth

New member
אני מת על העטיפה הזאת!

בכלל טול היא הלהקה שעושה את העטיפות\קליפים\הופעות היפות ביותר

Superunknown1

New member
אין על העטיפות של סוליוורק.

אממ.. אתה יכול בדרך לערב טול בעוד שבועיים לקנות את הדסיק. מי בא לערב אגב?

אלו Z

New member
כן אבל...

מה הקטע של כל האלבומים המוזרים האלה שכאילו על ידיי טול? ואולי אני בור... אבל מי זה לעזאזל ביל היקס?

MelodicTruth

New member
ביל היקס

הוא קומיקאי אמריקאי שמת לפני כמה שנים....טול העריצו אותו(דבר שאפשר לראות בברור) ושמו אותו בקרדיטים באנימה ואנדרטואו. הוא זה שאומר את הקטע של "drugs have done some good things for us" בתחילת third eye

למעלה